Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kaupungin keskusta 60292

Ensiluokkainen lelusetti tynn LEGO kaupungin keskustan hauskaa hulinaa!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kaupungin keskusta
SKU 60292
EAN 5702016912012
Kappaleita 790
Sarja LEGO City
LEGO hinta 90,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kaupungin keskusta 60292 kuvaus

Lapset voivat sukeltaa LEGO City Adventures tv-sarjaan tämän ensiluokkaisen LEGO City Kaupungin keskustan (60292) parissa. Setissä on pizzeria, kierrätyspiste, autopesula, sähköauton latauspiste, dojo kamppailulajien harjoitteluun, lasten leikkipuisto laitteineen sekä hauskoja LEGO City minihahmoja. Setin LEGO City tierakennuslevyillä lapset voivat yhdistää tämän setin muihin setteihin ja laajentaa kaupunkiaan haluamallaan tavalla!Hieno lahja 6 vuotta täyttäneille lapsilleSetti sisältää selkeät rakennusohjeet, ja sille on myös interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, joiden upeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla lapset kehittyvät nopeasti mestarirakentajiksi. Instructions PLUS -ohjeet löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.LEGO Cityn luova maailmaLEGO City setit kutsuvat hauskoihin rakennus- ja leikkihetkiin arjesta tuttujen yksityiskohtaisten rakennusten, realististen ajoneuvojen ja veikeiden hahmojen parissa.

  • Tässä ensiluokkaisessa LEGO City Kaupungin keskusta (60292) lelusetissä on yksityiskohtaisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja LEGO City Adventures tv-sarjasta. Hieno lahja 6 vuotta täyttäneille lapsille!
  • Sisältää LEGO tierakennuslevyjä ja kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen pizzerian, autopesulan, dojon, puiston, kierrätyspisteen, kuorma-auton, sähköauton, moottoripyörän ja polkupyörän. Mukana myös 8 minihahmoa, vauvan ja koiran hahmot.
  • Tämä LEGO setti on täynnä realistisia toimintoja. Lapset voivat ajaa autopesulan läpi ja pyörittää pesuharjoja, kerätä kierrätyskontit kuorma-auton nosturilla ja paljon muuta.
  • LEGO City Kaupungin keskusta on vaikuttava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille ja lapsille, jotka pitävät luovista leikeistä.
  • LEGO City Kaupungin keskusta on rakennettuna 24 cm korkea, 41 cm leveä ja 44 cm pitkä.
  • Tarvikkeina on pizzalaatikoita ja pizzan tarjoilualusta. Mukana on myös LEGO tierakennuslevyjä, joilla lapset voivat yhdistää setin muihin LEGO lelusetteihin ja rakentaa oman kaupungin!
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lapsia kehittymään mestarirakentajiksi!
  • LEGO City lelusetit sisältävät värikkäitä rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin, kun lapset keksivät ikiomia seikkailujaan realistisessa ympäristössä.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO City rakennuslelut testataan perusteellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.