Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60292 Kaupungin keskusta

Ensiluokkainen lelusetti täynnä LEGO kaupungin keskustan hauskaa hulinaa!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kaupungin keskusta
SKU 60292
Kappaleita 790
Sarja LEGO City
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60292 Kaupungin keskusta kuvaus

  • Tässä ensiluokkaisessa LEGO® City Kaupungin keskusta (60292) lelusetissä on yksityiskohtaisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja LEGO City Adventures tv-sarjasta. Hieno lahja 6 vuotta täyttäneille lapsille!
  • Sisältää LEGO® tierakennuslevyjä ja kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen pizzerian, autopesulan, dojon, puiston, kierrätyspisteen, kuorma-auton, sähköauton, moottoripyörän ja polkupyörän. Mukana myös 8 minihahmoa, vauvan ja koiran hahmot.
  • Tämä LEGO® setti on täynnä realistisia toimintoja. Lapset voivat ajaa autopesulan läpi ja pyörittää pesuharjoja, kerätä kierrätyskontit kuorma-auton nosturilla ja paljon muuta.
  • LEGO® City Kaupungin keskusta on vaikuttava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO® City Adventures tv-sarjan faneille ja lapsille, jotka pitävät luovista leikeistä.
  • LEGO® City Kaupungin keskusta on rakennettuna 24 cm korkea, 41 cm leveä ja 44 cm pitkä.
  • Tarvikkeina on pizzalaatikoita ja pizzan tarjoilualusta. Mukana on myös LEGO® tierakennuslevyjä, joilla lapset voivat yhdistää setin muihin LEGO lelusetteihin ja rakentaa oman kaupungin!
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lapsia kehittymään mestarirakentajiksi!
  • LEGO® City lelusetit sisältävät värikkäitä rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin, kun lapset keksivät ikiomia seikkailujaan realistisessa ympäristössä.
  • Kaikki LEGO® palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® City rakennuslelut testataan perusteellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.