Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60273 Poliisin valiojoukkojen Poraajan takaa-ajo

LEGO Cityn Poliisin valiojoukkojen seikkailuja arjen sankareille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisin valiojoukkojen Poraajan takaa-ajo
SKU 60273
EAN 5702016686494
Kappaleita 179
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60273 Poliisin valiojoukkojen Poraajan takaa-ajo kuvaus

  • Tämä Poliisin valiojoukkojen Poraajan takaa-ajo on ihanteellinen ensiaskel LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Se innostaa arjen tilanteista ammennettuihin loputtomiin, mielikuvitusta tulviviin roolileikkeihin ja on täydellinen lelu 5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • LEGO® City Adventures tv-sarjan sankarin Sam Grizzledin ja rosvo Hacksaw Hankin minihahmot, hieno lelupoliisiauto, pankkeja tuhoava kaivospora ja pankin varastettu kassakaappi takaavat, että vauhdikasta poliisi ja rosvo -viihdettä riittää!
  • Lapset voivat yhdistää tämän setin ajoneuvot ja hahmot muihin LEGO® lelusetteihin ja luoda omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin tai näytteille.
  • Tämä LEGO® rakennussarja on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka eivät saa tarpeekseen mielikuvitusleikeistä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna Sam Grizzledin poliisiauto on 4 cm korkea, 11 cm pitkä ja 5 cm leveä. Hacksaw Hankin kaivospora on 5 cm korkea, 17 cm pitkä ja 6 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten leikit voi aloittaa heti!
  • Tämä poliisiaiheinen lelusetti sisältää painetut rakennusohjeet. Setille on saatavilla myös interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla lapsista kehittyy mestarirakentajia. Ohjeet löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO® Cityn Poliisin valiojoukkojen lelusetit sisältävät monipuolisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat lapset kekseliäisiin roolileikkeihin ja jännittäviin, todentuntuisiin seikkailuihin.
  • LEGO® City lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.