Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60272 Poliisin valiojoukkojen veneenkuljetus

Poliisin valiojoukkojen hauskat hahmot ovat tuttuja LEGO City Adventures tv-sarjasta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisin valiojoukkojen veneenkuljetus
SKU 60272
EAN 5702016686487
Kappaleita 166
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60272 Poliisin valiojoukkojen veneenkuljetus kuvaus

  • Tuo LEGO® City Adventures tv-sarjan jännitys kotiin tämän monta ajoneuvoa sisältävän LEGO Cityn Poliisin valiojoukkojen avulla. Juuri sopiva valinta kaikille lapsille, jotka rakastavat vauhdikkaita ja konkreettisia leikkejä.
  • Mitä pakkauksessa on? Poliisin panssaroitu maasturi ja irrotettava venetraileri, pieni poliisivene, pikavene, LEGO® Cityn tv-sarjan hahmot Duke DeTain ja Clara the Criminal sekä paljon hienoja tarvikkeita.
  • Luovat leikit saavat uusia käänteitä, kun lapset yhdistävät setin kulkuneuvot ja hahmot muihin alkuperäisiin LEGO® lelusetteihin.
  • LEGO® City Poliisin valiojoukkojen veneenkuljetus (60272) lelusetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Lelupoliisiauto on 6 cm korkea, 12 cm pitkä ja 6 cm leveä, ja siinä on tilaa Duke DeTainin minihahmolle. Pieni poliisivene on 3 cm korkea, 11 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä LEGO® City lelun rakennussarja saa virtansa lasten mielikuvituksesta, joten leikit voivat alkaa heti!
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat aloittelevia rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi!
  • LEGO® City poliisisetit sisältävät monipuolisia tarvikkeita, huikeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat kekseliäisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisissa ympäristöissä.
  • LEGO® City lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Näin varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.