Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60264 Valtameren tutkimussukellusvene

Valtameri, tutkivien lasten loputtoman hauska leikkikenttä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valtameren tutkimussukellusvene
SKU 60264
EAN 5702016617986
Kappaleita 286
Sarja LEGO City
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60264 Valtameren tutkimussukellusvene kuvaus

  • Upea lelu pojille ja tytöille, jotka rakastavat valtamerta ja sen eläimiä. Tässä LEGO® City Valtameren tutkimussukellusvene (60263) lelusetissä on kaikki, mitä lapset tarvitsevat vedenalaisiin mielikuvitusseikkailuihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Setti sisältää lelusukellusveneen, kauko-ohjattavan vedenalaisen aluksen ja palan korallin peittämää merenpohjaa. Mukana ovat myös neljä minihahmoa, mm. LEGO® City tv-sarjasta tuttu Jessica Sharpe ja kaksi sukeltajaa upeine tarvikkeineen, sekä hohtavamerikrottihahmo.
  • Luovat leikit saavat uusia käänteitä, kun lapset yhdistävät setin kulkuneuvot ja hahmot muiden alkuperäisten LEGO® lelusettien kanssa. Näyttävät kokoonpanot keräävät katseet myös koristeina.
  • LEGO® City Valtameren tutkimussukellusvene lelusetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna LEGO® Valtameren tutkimussukellusvene on 9 cm korkea, 14 cm pitkä ja 11 cm leveä. Kauko-ohjattava vedenalainen alus on 6 cm pitkä ja 4 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä merimaailman jännittävä tutkimuslelu toimii lasten värikkäällä mielikuvituksella!
  • Pakkaus sisältää selkeät, painetut rakennusohjeet ja pienille rakentajille suunnittelut interaktiiviset, digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Building Instructions sovelluksessa, jonka voi ladata älylaitteisiin.
  • LEGO® City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden uraauurtavaa työtä. Nämä ammattilaiset auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille. LEGO City Valtameri teeman lelusetit tutustuttavat lapset jännittäviin vedenalaisen maailman tutkimusretkiin.
  • LEGO® City Valtameri teeman lelusetit on suunniteltu täyttämään alan tiukimmat standardit ja vaatimukset. Näin varmistamme, että LEGO® palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Kaikki LEGO® City palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Valmistamme rakennussarjoja, jotka täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.