Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60260 Lentokilpailu

Vauhdikkaita lentokilpailuja lentävillä LEGO helikoptereilla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lentokilpailu
SKU 60260
EAN 5702016617948
Kappaleita 140
Sarja LEGO City
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60260 Lentokilpailu kuvaus

  • Päästä lasten mielikuvitus lentoon tämän monta kulkuneuvoa sisältävän LEGO® City Lentokilpailu lelusetin parissa. Se sisältää kaksi laukaisunarulla varustettua leluhelikopteria, kolme minihahmoa, kuten LEGO City Adventures tv-sarjasta tutun Rivera-hahmon, ja paljon muuta.
  • Mitä pakkaus sisältää? LEGO® City Lentokilpailu setti sisältää kaksi laukaisunarulla varustettua leluhelikopteria, temppulentokoneen, kaksi lähtötolppaa ja kolme minihahmoa: LEGO City tv-sarjan Rivera-hahmon sekä LEGO Cityn Xtreme- ja Vitarush-lentäjät.
  • Helikopterit voi laukaista lentoon laukaisunarulla. Temppulentokonelelussa ja helikoptereissa on avattavat ohjaamot ja tilaa yhdelle kolmesta lentäjän minihahmosta, jotka kuuluvat tähän lentokentän rakennussarjaan.
  • LEGO® City Lentokilpailu (60260) lelusetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka pitävät lelumenopeleistä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Temppulentokonelelu on 8 cm korkea, 20 cm pitkä ja 20 cm leveä. Laukaisunarulla varustetut helikopterit ovat 7 cm korkeita, 18 cm pitkiä ja 12 cm leveitä.
  • Tässä lentokilpailun rakennussarjassa ei tarvita paristoja – se toimii lasten mielikuvituksella. Tarvitsetko apua helikopterien laukaisemisessa lentoon? Skannaa rakennusohjeiden QR-koodi ja katso ohjevideo.
  • Lentokilpailu-setti sisältää selkeän ja ymmärrettävän rakennusohjeen. Tälle mallille on saatavana myös interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla lapsista kehittyy mestarirakentajia. Se on osa älylaitteisiin ladattavaa ilmaista LEGO® Building Instructions sovellusta.
  • LEGO® City Lentokenttä teeman setit innostavat kekseliäisiin roolileikkeihin realistisilla ja monipuolisilla rakennuksilla, huikeilla kulkuneuvoilla ja hauskoilla hahmoilla.
  • Kaikki LEGO® City Lentokenttä teeman lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varmoja, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.