Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60260 Lentokilpailu

Vauhdikkaita lentokilpailuja lentävillä LEGO helikoptereilla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 60260
Kappaleita 140
Sarja LEGO City
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60260 Lentokilpailu kuvaus

  • Päästä lasten mielikuvitus lentoon tämän monta kulkuneuvoa sisältävän LEGO® City Lentokilpailu lelusetin parissa. Se sisältää kaksi laukaisunarulla varustettua leluhelikopteria, kolme minihahmoa, kuten LEGO City Adventures tv-sarjasta tutun Rivera-hahmon, ja paljon muuta.
  • Mitä pakkaus sisältää? LEGO® City Lentokilpailu setti sisältää kaksi laukaisunarulla varustettua leluhelikopteria, temppulentokoneen, kaksi lähtötolppaa ja kolme minihahmoa: LEGO City tv-sarjan Rivera-hahmon sekä LEGO Cityn Xtreme- ja Vitarush-lentäjät.
  • Helikopterit voi laukaista lentoon laukaisunarulla. Temppulentokonelelussa ja helikoptereissa on avattavat ohjaamot ja tilaa yhdelle kolmesta lentäjän minihahmosta, jotka kuuluvat tähän lentokentän rakennussarjaan.
  • LEGO® City Lentokilpailu (60260) lelusetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka pitävät lelumenopeleistä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Temppulentokonelelu on 8 cm korkea, 20 cm pitkä ja 20 cm leveä. Laukaisunarulla varustetut helikopterit ovat 7 cm korkeita, 18 cm pitkiä ja 12 cm leveitä.
  • Tässä lentokilpailun rakennussarjassa ei tarvita paristoja – se toimii lasten mielikuvituksella. Tarvitsetko apua helikopterien laukaisemisessa lentoon? Skannaa rakennusohjeiden QR-koodi ja katso ohjevideo.
  • Lentokilpailu-setti sisältää selkeän ja ymmärrettävän rakennusohjeen. Tälle mallille on saatavana myös interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla lapsista kehittyy mestarirakentajia. Se on osa älylaitteisiin ladattavaa ilmaista LEGO® Building Instructions sovellusta.
  • LEGO® City Lentokenttä teeman setit innostavat kekseliäisiin roolileikkeihin realistisilla ja monipuolisilla rakennuksilla, huikeilla kulkuneuvoilla ja hauskoilla hahmoilla.
  • Kaikki LEGO® City Lentokenttä teeman lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varmoja, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.