Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60254 Kilpavenekuljetus

Esittele lapsille LEGO City Xtreme-kisatiimi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kilpavenekuljetus
SKU 60254
EAN 5702016617887
Kappaleita 238
Sarja LEGO City
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60254 Kilpavenekuljetus kuvaus

  • Tässä on erinomainen rakennussarja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteisiä rakennusleluja. LEGO® City Kilpavenekuljetuksen mukana tulee huippuhieno kuorma-auto ja kelluva vene. Leikki alkaa heti, kun lapset avaavat pakkauksen.
  • Rakennussarjaan kuuluvat kuorma-auto trailereineen, kelluva kilpavene sekä kuorma-auton kuljettajan ja venekuskin minihahmot. Itse asiassa se sisältää kaiken, mitä lapsi tarvitsee luovaan ja omatoimiseen leikkiin.
  • Lapset ihastuvat hienoon kuorma-autoon, jossa on ohjaamo, avattavat ovet, irrotettavat katto- ja kuormankiinnitystangot. Sporttisessa pikaveneessä on avattava ohjaamo, jossa on tilaa Xtreme-kuljettajalle – ja vene kelluu vedessä!
  • LEGO® City Kilpavenekuljetus (60254) leikkisetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka innostuvat toiminta- ja roolileikkeihin sopivista leluista ja ajoneuvoista.
  • Koottuna kuorma-auto on 9 cm korkea, 36 cm pitkä ja 6 cm leveä, kun taas pikavene on 6 cm korkea,24 cm pitkä ja 6 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä kelluva pikavenesetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella!
  • Sisältää yksinkertaisen painetun rakennusoppaan. Tai voit ladata ilmaiseen LEGO® Life sovellukseen sisältyvät Instructions PLUS -ohjeet. Zoomaus- ja kiertotyökaluja sisältävillä interaktiivisilla rakennusohjeilla rakentaminen on lasten leikkiä!
  • LEGO® City Upeat ajoneuvot settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävätlasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja omat laatukriteerimme. Varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.