Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60252 Raivaustraktori

Rakennustyömaalle sijoittuva LEGO leikkisetti 4 vuotta täyttäneille lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Raivaustraktori
SKU 60252
EAN 5702016617863
Kappaleita 126
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60252 Raivaustraktori kuvaus

  • Raivaustraktorisetti avaa oven LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. 4 vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu lelu on suunniteltu innostamaan luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Raivaustraktorisetti (60252) sisältää puskutraktorin, jossa on toimiva kauha, purkupallolla varustetun lelunosturin, betonimyllyn, kaksi minihahmoa ja paljon muuta. Lisää vain ripaus mielikuvitusta, ja rajaton hupi voi alkaa!
  • Lapset voivat eristää työmaan kylteilläja kartioilla, kaataa seinän purkupallolla, kahmaista palikat raivaustraktorilla, pyöräyttää betonimyllyä ja paljon muuta. Mahtava lahja roolileikkien parissa viihtyville lapsille.
  • LEGO® City 4+ setit ovat hauska tapa oppia LEGO® rakentamisen jalo taito. Erityiset aloituspalikat ja selkeät painetut rakennusoppaat vahvistavat lasten itseluottamusta ja kehittävät taitoja askel askeleelta.
  • Koottuna raivaustraktori on 8 cm korkea, 12 cm pitkä ja 6 cm leveä, kun taas sen perävaunu on 4 cm korkea, 9 cm pitkä ja 4 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • 4+-setin rakennusohjeet sisältyvät pakkaukseen. Tai lataa Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Zoomaa, kierrä ja katsele mallia, jolloin rakennusprosessi herää eloon.
  • LEGO® City Upeat ajoneuvot settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa LEGO® City leikkisetit perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.