Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö

Lentävän helikopterin sisältävä palomieslelu lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palokunnan helikopteriyksikkö
SKU 60248
EAN 5702016617825
Kappaleita 93
Sarja LEGO City
LEGO hinta 29,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö kuvaus

  • Anna arjen sankarillesi toimintaa ja jännitystä LEGO® City Palokunnan helikopteriyksikkö (60248) leikkisetillä, joka sisältää laukaistavan helikopterilelun, mönkijän ja paljon muuta. Leikki alkaa siitä hetkestä, kun lapset avaavat pakkauksen.
  • Vauhdikasta hupia tarjoavat laukaistava helikopteri, pelastusmönkijä ja palava putki. Mukana on kolme minihahmoa: palomieslentäjä, onnettomuusaltis työntekijä ja LEGO® City TV:stä tuttu palopäällikkö Freya McCloud.
  • Lapset voivat laukaista tammikuussa 2020 julkaistavan helikopterin ja lentäjän minihahmon ilmaan ja leikkiä LEGO® City TV-sarjan tapahtumia palopäällikkö Freya McCloudin kanssa. Setti on yhteensopiva kaikkien alkuperäisten LEGO® settien kanssa.
  • Etsitkö hienoja leluja 5–8-vuotiaille lapsille? Tämä palomiesleikkisetti on mahtava lahja LEGO® Cityn faneille ja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteistä roolileikkiä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna helikopterin korkeus on 6 cm, pituus 19 cm ja leveys 12 cm, kun taasmönkijän korkeus on 4 cm, pituus 8 cm ja leveys 4 cm.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO® lelu toimii laukaisunarulla ja lasten mielikuvituksella. Joten avaa LEGO® palikkapussi ja sammutustyöt voivat alkaa heti!
  • Tämän LEGO® City rakennuslelun aloittaminen on helppoa. Sen mukana tulee yksinkertainen rakennusopas, joka auttaa uusia LEGO® rakentajia kokoamaan mallit omatoimisesti.
  • LEGO® Cityn palokuntatuotteet sisältävät yksityiskohtaisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja suosikkihahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin. Lapset keksivät omia seikkailujaan todellista elämää muistuttavissa tilanteissa.
  • Oletko koskaan miettinyt, miksi LEGO® palikat on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen? Siksi, että jokainen LEGO® City leikkisetti on kehitetty täyttämään alan tiukimmat standardit ja kireät sisäiset laatukriteerimme.
  • Jokainen lelu on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennuslelut täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.