Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60247 Metsäpalo

Lasten leikkisetit, joilla pelastetaan pöllöjä ja sammutetaan tulipaloja!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Metsäpalo
SKU 60247
EAN 5702016617818
Kappaleita 84
Sarja LEGO City
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60247 Metsäpalo kuvaus

  • Metsäpalolelu on loistava pääsylippu LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Setti on täydellinen 5–8-vuotiaille lapsille, sillä se on suunniteltu innostamaan loputtomiin, mielikuvitusleikkeihin, jotka perustuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tämä leikkisetti (60247) sisältää upean paloauton, jossa on vesitykki ja tilaa paloauton kuljettajalle. Mukana ovat myös liekehtivä lelupuu ja unelias pöllöhahmo. Antaa eväät monenlaisiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Lapset voivat leikkiä arjen sankareita tällä hauskalla pienellä rakennuslelulla, jossa on upea paloauto vesitykkeineen, liekehtivä puu ja söpö pöllöhahmo. Tämä setti on yhteensopiva muiden LEGO® leikkisettien kanssa.
  • Etsitkö hienoja leluja 5–8-vuotiaille lapsille? Tämä palomiesleikkisetti on mahtava lahja LEGO® City faneille ja toiminnantäyteisistä roolileikeistä kiinnostuneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna paloauton korkeus on 4 cm, pituus on 12 cm ja leveys on 5 cm, kun taas puun mitat ovat 3 cm x 6 cm x 5 cm.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO® lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten palomiesleikki voi alkaa heti.
  • Tämän LEGO® City rakennuslelun aloittaminen on helppoa. Pakkauksesta löydät selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® Cityn palokuntatuotteet sisältävät värikkäitä rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät omia seikkailujaan todellista elämää muistuttavissa tilanteissa.
  • LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennuspalikoita. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.