Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60241 Poliisikoirayksikkö

Hauskoja rosvo ja poliisi -leikkejä LEGO Cityn Poliisikoirayksiköllä!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisikoirayksikkö
SKU 60241
EAN 5702016617559
Kappaleita 67
Sarja LEGO City
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60241 Poliisikoirayksikkö kuvaus

  • Poliisikoirayksikkölelu on ihanteellinen ensiaskel LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Yli 4-vuotiaille tarkoitettu setti innostaa loputtomia leikkejä, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Vauhdikkaan poliisiauton, jossa on tilaa poliisille ja hänen uskolliselle poliisikoiralleen, korumyymälän, jossa on kaksi jalokiveä, ja sorkkarautaa heiluttelevan roiston, jolla on säkki saalista varten.
  • Lapset voivat yhdistellä LEGO® City Poliisikoirayksikkö rakennussetin (60267) hahmoja ja malleja muiden LEGO® leikkisettien kanssa muodostaakseen omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin tai huoneen koristeeksi.
  • LEGO® 4+ setit ovat hauska tapa oppia LEGO® rakentamisen jalo taito. Erityiset aloituspalikat ja selkeät painetut rakennusoppaat vahvistavat lasten itseluottamusta ja kehittävät taitoja askel askeleelta.
  • 5 cm korkeassa, 9 cm pitkässä ja 5 cm leveässä lelupoliisiautossa on tilaa poliisille ja hänen koiralleen, korukaupan mitat ovat 6 cm x 4 cmx 3 cm.
  • Poliisikoirayksikkö-rakennussarjassa ei tarvita paristoja, joten leikki voi alkaa heti!
  • Lelupoliisisetti sisältää painetun rakennusoppaan. Interaktiivinen Instructions PLUS -rakennusohje auttaa aloittelevia rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi! Ladattavissa älylaitteisiin maksuttomassa LEGO® Life sovelluksessa.
  • LEGO® City poliisisetit sisältävät monipuolisia rakennuksia, huikeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
  • LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit, mikä varmistaa, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.