Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 45680 Education SPIKE Prime laajennussetti

Vie SPIKE Prime seuraavalle tasolle

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Education SPIKE Prime laajennussetti
SKU 45680
EAN 5702016376326
Kappaleita 603
Sarja LEGO Education
LEGO hinta 124,99 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 45680 Education SPIKE Prime laajennussetti kuvaus

  • LEGO® Technic ja System elementit uusissa raikkaissa väreissä, mukana kaksi suurta pyörää, kierukkapyörästö, L-kokoinen moottori ja värianturi.
  • ”Kilpailuvalmius”-tuntisuunnitelma sisältää 10 tuntia STEAM-opetusta, joka pohjautuu opetussuunnitelmaan. Kattava tuntisuunnitelma ja opettajan tukimateriaalit voi ladata verkosta.
  • Tämän setin käyttöön tarvitaan SPIKE™ Prime -setti (45678).
  • Opi autonomisten robottien luomisen ja ohjelmoinnin perusteet anturien avulla.
  • Rakentakaa yhdessä kilpailurobotti. Yhteinen rakentaminen kehittää tiimityötaitoja.
  • Testaa ja kehitä ohjelmia järjestelmällisesti.
  • Käytä ongelmanratkaisutaitoja ja suorita kilpailutehtäviä.
  • Sovella analyyttistä ajattelua ja kehitä tulevaisuuden urallasi tarvittavia taitoja.

Jos olet opettaja, joka ostaa näitä tuotteita kouluille tai tarjoaa muuta virallisesti hyväksyttyä opetusta, saat oheisesta linkistä lisätietoja siitä, miten voit hankkia ja käyttää näitä ratkaisuja tarjotaksesi paikallisiin opetusvaatimuksiin räätälöityjä oppimistuloksia, kuten luokkahuonepakettivaihtoehtoja, tarjouksia ammatilliseen kehitykseen ja neuvoja luokkahuoneratkaisuihin. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Oletko kotikäyttäjä, joka miettii, miten voi tarjota kotitehtäviä kaikenikäisille lapsille?
Olivatpa lapset luokkahuoneessa tai olohuoneessa, heillä on mahtava mielikuvitus, luontaista uteliaisuutta ja halua tutkia ja ottaa riskejä. Tarvitset vain resursseja, joilla voit hyödyntää niitä. LEGO Education haluaa auttaa. Tekemällä oppiminen tarjoaa keinon ideoiden ja mallien rakentamiseen ja tärkeiden taitojen, kuten kommunikoinnin, yhteistyön, kriittisen ajattelun ja luovuuden, harjoitteluun.

Yli 40 vuoden ajan LEGO Education on kehittänyt opetusratkaisuja, jotka perustuvat vakiintuneeseen kasvatusteoriaan, jonka mukaan lapset oppivat parhaiten ja muistavat enemmän tekemiseen perustuvien kokemusten avulla. Tuotteemme eivät ole leluja – LEGO Education Learning Resourcesin kotikäytön on tarkoitus olla erittäin palkitseva oppimiskokemus, joka täydentää paikallisten opetussuunnitelmien tarpeita.

LEGO Education tarjoaa tukea ennen ostoa ja sen jälkeen. Näin varmistamme, että LEGO Educationin resursseja käytetään oppimisympäristössä mahdollisimman tehokkaasti. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.