Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 43188 Ruususen metsämökki

Kannusta hauskoihin roolileikkeihin tämän nokkelan Disney-setin parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ruususen metsämökki
SKU 43188
EAN 5702016907971
Kappaleita 300
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 43188 Ruususen metsämökki kuvaus

  • Ilahduta kaikenikäiset Disneyn prinsessojen fanit jännittävällä, palkitsevalla rakennuskokemuksella tämän LEGO® ǀ Disney Ruususen metsämökin (43188) avulla. Setti sisältää Disneyn Prinsessa Ruususen hahmoja. Hilpeän hauska lahja lapsille.
  • Ihastuta pieniä rakentajia yksityiskohtaisella, kaksikerroksisella rakennettavalla mökkilelulla, metsäsillan rakennelmalla, Disneyn Ruususen ja Pahattaren mininukkehahmoilla ja tarvikkeilla, jotka saavat mielikuvituksen ja luovat leikit täyteen vauhtiin.
  • Maalaismökki ja herttaiset hahmot sopivat lasten leikkeihin ja kehittävät luovuutta. Lapset voivat rakentaa ihanan setin ja leikkiä sitten elokuvasta tuttuja suosikkikohtauksiaan tai keksiä uusia tarinoita.
  • Disneyn Prinsessa Ruususen fanit ihastuvat setin leikkisiin yksityiskohtiin ja kekseliäisiin tarvikkeisiin. Pienen siltarakennelmansa ja tarinoihin innostavien hauskojen tarvikkeittensa ansiosta tämä setti on täydellinen syntymäpäivälahja 5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Kaksikerroksinen mökki on täynnä yksityiskohtia. Mökki on 17 cm korkea, 21 cm leveä ja 11 cm syvä. Tämä ihastuttava setti on suunniteltu rakennettavaksi kerta toisensa jälkeen loputtomiin leikkeihin.
  • Pakkauksen täydeltä mielikuvituksen voimaa. Helposti tunnistettavat mininuket ja LEGO® hahmot, joilla lapset voivat leikkiä lukemattomilla tavoilla ilman paristoja. Avaa pakkaus, ja leikit voivat alkaa mallin rakentamisella.
  • Rakentamisen helppous vahvistaa lapsen itseluottamusta. Selkeät kuvitetut ohjeet auttavat lapsia kehittymään rakentajina ja oppimaan uusia leikkejä. Lapset voivat rakentaa mökin Disneyn Ruususelle, Pahattarelle ja Diablolle.
  • Lapset pääsevät uppoutumaan Disneyn Prinsessa Ruususen taikaan tämän LEGO® ǀ Disney setin parissa. Tämän ihastuttavan rakennussarjan avulla lapset voivat rakentaa Ruususen mökin ja leikkiä seikkailuja Disneyn urhean prinsessan ja hänen ystäviensä kanssa!
  • LEGO® palikat täyttävät tiukat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.