Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Ford F-150 Raptor 42126

Muotokieli ja toimivuus kohtaavat tss aikuisille suunnatussa palkitsevassa rakennelmassa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ford F-150 Raptor
SKU 42126
EAN 5702016913347
Kappaleita 1379
Sarja LEGO Technic
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 118,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Ford F-150 Raptor 42126 kuvaus

Vuodesta 1948 lähtien valmistettu Fordin F-sarja on laadun ja funktionaalisuuden kestävä symboli. Nyt voit juhlistaa tätä lava-autojen työjuhtaa rakentamalla kaikki Fordin 2021 F-150-lava-auton yksityiskohdat tämän LEGO Technic Ford F-150 Raptor (42126) rakennussetin avulla.

Nauti rakentamisesta ja yksityiskohdista
Tämä setti on mukaansatempaava LEGO rakennushaaste aikuisille. Se on myös täydellinen lahja sinulle itsellesi tai kaikille Fordin F-sarjan faneille. Aitoihin yksityiskohtiin kuuluvat V6-moottori liikkuvine mäntineen ja nelipyöräjousitus. Autossa on avattava konepelti, lava ja 4 avattavaa ovea, jotta sisätiloja on helppo ihastella. Kun olet viettänyt laatuaikaa rakentamisen parissa, voit asettaa keräiltävän pienoismallin esille ja näyttää kaikille, että lava-autot saavat silmäsi loistamaan.

Tutki tekniikan maailmaa
LEGO Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja, jotka tutustuttavat LEGO rakentajat tekniikan käsitteisiin helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla.

  • Osoita kunnioitusta lava-autojen työjuhdalle rakentamalla LEGO Technic Ford F-150 Raptor (42126).
  • Nauti mukaansatempaavasta LEGO Technic rakennusprojektista, joka sopii mainiosti aikuisille. Tutki valmiin lava-auton pienoismallin lukuisia yksityiskohtia ja toimintoja.
  • Oikeasta Ford F-150 Raptor -lava-autosta tuttuihin realistisiin yksityiskohtiin kuuluvat mallin V6-moottori liikkuvine mäntineen sekä nelipyöräjousitus.
  • Tutustu sisätilan realistisiin yksityiskohtiin ja 4 avattavaan oveen, avattavaan konepeltiin ja lavaan.
  • Rentouttavan rakennushaasteen jälkeen LEGO Technic Ford F-150 keräilymalli on hauska asettaa näytteille.
  • Malli on 15 cm korkea, 42 cm pitkä ja 18 cm leveä.
  • Etsitkö hienoa lahjaa Fordin F-sarjan faneille? Tämä setti sopii mainiosti kaikille, jotka pitävät lava-autoista, upeista ajoneuvoista ja autojen rakennettavista pienoismalleista.
  • LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennettavia pienoismalleja LEGO faneille, jotka ovat valmiita seuraavaan rakennushaasteeseen.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.