Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO McLaren Senna GTR 42123

Rakenna superautojen esikuva ja aseta se kaikkien nhtvksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO McLaren Senna GTR
SKU 42123
EAN 5702016913330
Kappaleita 830
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO McLaren Senna GTR 42123 kuvaus

Etsitkö upeaa lahjaa lapselle tai nuorelle, joka rakastaa superautoleluja? Tämä LEGO Technic McLaren Senna GTR (42123) on loistava valinta – aikuisetkin McLaren-fanit ihastuvat siihen! Tässä keräiltävässä leluautossa on paljon alkuperäisen super-rata-auton inspiroimia ominaisuuksia, ja se saa taatusti rakentajien pulssin kiihtymään.

Realistisia yksityiskohtia ja tehokkaita toimintoja
McLaren Senna GTR on autona täysin omaa luokkaansa. Ja tämä upea LEGO Technic leluversio on aivan yhtä vaikuttava. Tutki V8-moottoria ja sen liikkuvia mäntiä, kaikille tuttuja avattavia perhosovia sekä oikeasta autosta tuttuja kuvioita ja värejä. Ohjaa autoa ratilla ja aseta malli näytteille keräämään ihailevat katseet.

Avaa ovi tekniikan maailmaan
LEGO Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja ja tutustuttavat LEGO rakentajat tekniikan maailmaan helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla.

  • Upea rakennelma superautojen faneille. LEGO Technic McLaren Senna GTR 42123 pienoismallin rakennussarja sisältää paljon kaikille tutun esikuvansa innostamia realistisia yksityiskohtia.
  • Tutustu tämän superautolelun aitoihin ominaisuuksiin, kuten yksityiskohtaiseen V8-moottoriin ja sen liikkuviin mäntiin ja perhosoviin, jotka avautuvat ylöspäin tuttuun McLaren-tyyliin.
  • Uppoudu McLaren-leluauton ohjauksen helppouteen katolla olevan pyörän avulla.
  • Etsitkö siistiä lahjaideaa moottoriurheilun tai superautojen ystävälle? Tämä setti on loistava valinta 10 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat rakentaa itselleen McLarenin kilpa-auton ja asettaa sen kaikkien nähtäväksi.
  • Tämä upea superrata-autolelu näyttää hienolta koristeena ja saa taatusti jokaisen superautoista, moottoriurheilusta ja McLarenista kiinnostuneen lapsen ja aikuisen mielikuvituksen täyteen vauhtiin.
  • Malli on 9 cm korkea, 32 cm pitkä ja 12 cm leveä.
  • Tässä keräiltävässä McLaren-leluautossa on huomiota herättävä kuviointi ja värit, aivan kuten oikeassa superautossa.
  • LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa rakennushaastettaan.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.