Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41690 Friends Joulukalenteri

LEGO Friends tyttöjen kanssa joulunodotus on hauskempaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Friends Joulukalenteri
SKU 41690
Kappaleita 370
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. syyskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41690 Friends Joulukalenteri kuvaus

  • Pelasta Heartlake Cityn fanin joulukuu LEGO® Friends Joulukalenterilla (41690). Se sisältää söpöjä talvi- ja jouluaiheisia leluja ja tuo LEGO taikaa niin joulun odotukseen kuin sen jälkeiseenkin aikaan.
  • Setissä on 5 mikronukkea, joulusukat lahjoja varten sekä kissanpennun ja koiranpennun hahmot. Rakennettaviin talvisiin leluihin kuuluvat kelkka, lumilauta ja reki. Mukana on myös piano sekä robotti ja kauko-ohjain.
  • Lapset löytävät joka luukun takaa uuden rakennettavan lelun. Niitä voi käyttää koristeina tai järjestää taitettavalle alustalle, jolla lapset voivat leikkiä jouluisia seikkailuja.
  • Vaikka nämä rakennettavat lelut ovat pieniä, niiden toiminnot innostavat leikkimään jouluisia ja talvisia tarinoita. Kaulin pyörii, blenderin varsi nousee ja uunin luukun voi avata.
  • Tämä joulukalenteri on mainio lahja luoville lapsille, jotka toivovat löytävänsä joulukalenterista kestävää hupia. 370-osainen setti on mainio lahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka viihtyvät jouluisissa leikeissä.
  • Tämä LEGO® Friends Joulukalenteri on 25 cm korkea, 37 cm leveä ja 6 cm syvä.
  • Heartlake City rakennuslelut ovat täynnä realistisia yksityiskohtia, ja ne tutustuttavat lapset kiehtovaan maailmaan. Tämän LEGO® Friends Joulukalenterin sisällöllä voi leikkiä koko perheen jouluiloa.
  • Uudet LEGO® lelut ja rakennuspalikat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Lasten LEGO® leluja testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen rakennuslelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.