Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41690 Friends Joulukalenteri

LEGO Friends tyttjen kanssa joulunodotus on hauskempaa

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Friends Joulukalenteri
SKU 41690
EAN 5702016916126
Kappaleita 370
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41690 Friends Joulukalenteri kuvaus

Lapset voivat leikkiä täydellistä joulua LEGO Friends Joulukalenterilla (41690). Sen 24 luukun takana on kauniin yksityiskohtaisia rakennettavia leluja, joiden ansiosta joulunodotus on melkein yhtä hauskaa kuin itse suuri juhlapäivä!

Iloinen yllätys joka päivälle
Joulukalenterin 24 lahjan joukosta lapset löytävät 5 LEGO Friends mikronukkehahmoa. Kalenterissa on myös jokaiselle Friends-tytölle lahja, joka sopii hänen harrastukseensa. Tämä luova rakennussarja sisältää mukavaa joulupuuhaa lapsille – he voivat rakentaa kirjan, jota voi lukea palikoista rakennetussa tuolissa takan ääressä kuusen juurella.

Pullollaan leikki-ideoita
Minimalleilla voi koristella lapsen oman huoneen, ja ne sopivat mainiosti myös luoviin leikkeihin. Luukuista löytyy mm. blenderi nostovarsineen, pyörivä kaulin ja uuni, jonka luukku aukeaa, jotta lapset voivat leikkiä paistavansa jouluherkkuja. Varmista lasten joulutaika joulukalenterilla, joka ilahduttaa niin pyhinä kuin arkenakin.

  • Pelasta Heartlake Cityn fanin joulukuu LEGO Friends Joulukalenterilla (41690). Se sisältää söpöjä talvi- ja jouluaiheisia leluja ja tuo LEGO taikaa niin joulun odotukseen kuin sen jälkeiseenkin aikaan.
  • Setissä on 5 mikronukkea, joulusukat lahjoja varten sekä kissanpennun ja koiranpennun hahmot. Rakennettaviin talvisiin leluihin kuuluvat kelkka, lumilauta ja reki. Mukana on myös piano sekä robotti ja kauko-ohjain.
  • Lapset löytävät joka luukun takaa uuden rakennettavan lelun. Niitä voi käyttää koristeina tai järjestää taitettavalle alustalle, jolla lapset voivat leikkiä jouluisia seikkailuja.
  • Vaikka nämä rakennettavat lelut ovat pieniä, niiden toiminnot innostavat leikkimään jouluisia ja talvisia tarinoita. Kaulin pyörii, blenderin varsi nousee ja uunin luukun voi avata.
  • Tämä joulukalenteri on mainio lahja luoville lapsille, jotka toivovat löytävänsä joulukalenterista kestävää hupia. 370-osainen setti on mainio lahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka viihtyvät jouluisissa leikeissä.
  • Tämä LEGO Friends Joulukalenteri on 25 cm korkea, 37 cm leveä ja 6 cm syvä.
  • Heartlake City rakennuslelut ovat täynnä realistisia yksityiskohtia, ja ne tutustuttavat lapset kiehtovaan maailmaan. Tämän LEGO Friends Joulukalenterin sisällöllä voi leikkiä koko perheen jouluiloa.
  • Uudet LEGO lelut ja rakennuspalikat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Lasten LEGO leluja testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen rakennuslelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.