Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41671 Andrean uintikuutio

Taskukokoinen lahja uimista rakastaville lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Andrean uintikuutio
SKU 41671
EAN 5702016915761
Kappaleita 59
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41671 Andrean uintikuutio kuvaus

  • Andrean uintikuutio (41671) on upea matkalelu lapsille. Sen parissa on kiva syventyä luoviin leikkeihin yhdessä ystävien kanssa. Lapset voivat sujauttaa kuution laukkuunsa ja viihtyä uintilelun parissa missä vain.
  • Kuutio sisältää LEGO® Friends Andrea mininukkelelun, villakoiralelun, jonka väri on yllätys (värivaihtoehtoja on 4), rakennettavan minialtaan ja tuolin sekä paljon luovia tarvikkeita innostamaan lasten mielikuvitusta.
  • Lapset voivat irrottaa osat LEGO® Friends kuutiosta tai pakata ne kuutioon mukaan matkalle tai hauskoihin uintileikkeihin ystävän luona.
  • Hieno pieni syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille eläinaiheisista leikeistä pitäville lapsille. LEGO® Friends kuutiot ovat mainioita yllätyslahjoja lapsille, jotka haluavat ottaa luovat leikit mukaan kaikkialle.
  • Tämä lasten lelu on 7 cm korkea, 7 cm leveä ja 5 cm syvä. Pienestä koosta huolimatta se on pullollaan hauskoja LEGO® leikkejä. Kuutio näyttää söpöltä uimalaukulta ja sopii hienosti myös koristeeksi.
  • Suosittujen Heartlake City -lelujen parissa lapset viihtyvät yhteisissä leikeissä samanhenkisten LEGO® Friends hahmojen ja söpöjen eläinlelujen kanssa ja saavat samalla harrastaa heitä kiinnostavia asioita.
  • Tämän uuden LEGO® lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Luovien LEGO® lahjojen palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.