Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41430 Kesäloman vesipuisto

Nostata aaltoja antamalla tämä upea vesipuistolelusetti lahjaksi

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kesäloman vesipuisto
SKU 41430
Kappaleita 1001
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41430 Kesäloman vesipuisto kuvaus

  • Ilahduta lastenhuoneen väkeä tämän monipuolisen vesipuistolelun huveilla. LEGO® Friends Kesäloman vesipuisto (41430) viihdyttää lapsia tuntikausia. Rakentaminen on mukavaa puuhaa, ja sitten on aika tutustua kaikkiin yksityiskohtiin.
  • Rakennettavat LEGO® Friends mininukkehahmot Stephanie, Emma ja Olivia ovat mukana hauskanpidossa ja Mason on valmiina toimimaan hengenpelastajana. Kesäkuun 2020 uutuus, Pinky-flamingohahmo, tuo settiin ripauksen lisäväriä.
  • Tällä hauskalla lelulla voi leikkiämonella tavalla. Mininuket voivat hurjastella kolmessa liukumäessä tai rentoutua porealtaassa. Lapset voivat leikkiä hengenpelastajaa, joka pitää uimareita silmällä, tai tarjoilla jäätelöä jäätelöautosta.
  • Haluatko pitää pienen rakentajan kiireisenä? Tämä on hänelle mitä parhain syntymäpäivä- tai joululahja! Tämä 1 001-osainen setti saa 8 vuotta täyttäneet lapset puhkumaan intoa. Valmista mallia on ilo esitellä ylpeänä.
  • Kookas setti on 31 cm korkea, 33 cm pitkä ja 19 cm leveä, mutta jos lapset haluavat rakentaa siitä vielä suuremman kokoonpanon, sekin onnistuu! Setti on yhteensopiva kaikkien muiden LEGO® palikoiden kanssa, joita lapsilla jo on kotona.
  • Tässä lelussa ei tarvita paristoja, sillä se saa voimansa lasten mielikuvituksesta. Näin hauskojen kesäleikkien ei tarvitse koskaan päättyä.
  • LEGO® lelusetit on suunniteltu edistämään omatoimisia leikkejä. Siksi jokainen setti sisältää selkeät ja ymmärrettävät ohjeet, jotta lapset voivat rakentaa koko projektin aivan itse. Ominkäsin rakennetusta mallista voi olla ylpeä.
  • Lapset voivat lähteä kesäiseen LEGO® Friends seikkailuun, joka tarjoaa hauskoja hetkiä ja lämpimän vastaanoton. Heartlake Cityssä lapset oppivat, että ystävien tuella he voivat toteuttaa haaveensa.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat laatukriteerit. Näin varmistamme, että palikat on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä sormilla – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Group testaa palikkansa ja osansa varmistaakseen, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset laatustandardit. Näin ollen LEGO® setit ovat parhaita – ja turvallisimpia – leluja lapsille.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.