Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41430 Kesäloman vesipuisto

Nostata aaltoja antamalla tämä upea vesipuistolelusetti lahjaksi

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kesäloman vesipuisto
SKU 41430
EAN 5702016619157
Kappaleita 1001
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41430 Kesäloman vesipuisto kuvaus

  • Ilahduta lastenhuoneen väkeä tämän monipuolisen vesipuistolelun huveilla. LEGO® Friends Kesäloman vesipuisto (41430) viihdyttää lapsia tuntikausia. Rakentaminen on mukavaa puuhaa, ja sitten on aika tutustua kaikkiin yksityiskohtiin.
  • Rakennettavat LEGO® Friends mininukkehahmot Stephanie, Emma ja Olivia ovat mukana hauskanpidossa ja Mason on valmiina toimimaan hengenpelastajana. Kesäkuun 2020 uutuus, Pinky-flamingohahmo, tuo settiin ripauksen lisäväriä.
  • Tällä hauskalla lelulla voi leikkiämonella tavalla. Mininuket voivat hurjastella kolmessa liukumäessä tai rentoutua porealtaassa. Lapset voivat leikkiä hengenpelastajaa, joka pitää uimareita silmällä, tai tarjoilla jäätelöä jäätelöautosta.
  • Haluatko pitää pienen rakentajan kiireisenä? Tämä on hänelle mitä parhain syntymäpäivä- tai joululahja! Tämä 1 001-osainen setti saa 8 vuotta täyttäneet lapset puhkumaan intoa. Valmista mallia on ilo esitellä ylpeänä.
  • Kookas setti on 31 cm korkea, 33 cm pitkä ja 19 cm leveä, mutta jos lapset haluavat rakentaa siitä vielä suuremman kokoonpanon, sekin onnistuu! Setti on yhteensopiva kaikkien muiden LEGO® palikoiden kanssa, joita lapsilla jo on kotona.
  • Tässä lelussa ei tarvita paristoja, sillä se saa voimansa lasten mielikuvituksesta. Näin hauskojen kesäleikkien ei tarvitse koskaan päättyä.
  • LEGO® lelusetit on suunniteltu edistämään omatoimisia leikkejä. Siksi jokainen setti sisältää selkeät ja ymmärrettävät ohjeet, jotta lapset voivat rakentaa koko projektin aivan itse. Ominkäsin rakennetusta mallista voi olla ylpeä.
  • Lapset voivat lähteä kesäiseen LEGO® Friends seikkailuun, joka tarjoaa hauskoja hetkiä ja lämpimän vastaanoton. Heartlake Cityssä lapset oppivat, että ystävien tuella he voivat toteuttaa haaveensa.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat laatukriteerit. Näin varmistamme, että palikat on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä sormilla – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Group testaa palikkansa ja osansa varmistaakseen, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset laatustandardit. Näin ollen LEGO® setit ovat parhaita – ja turvallisimpia – leluja lapsille.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.