Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41423 Tiikeri kuumailmapallossa – pelastusoperaatio viidakossa

Vesiputoukselle sijoittuvassa lelusetissä pelastetaan tiikereitä ja loputtomissa luovissa leikeissä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tiikeri kuumailmapallossa – pelastusoperaatio viidakossa
SKU 41423
EAN 5702016619089
Kappaleita 302
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41423 Tiikeri kuumailmapallossa – pelastusoperaatio viidakossa kuvaus

  • LEGO® Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Luovuutensa, uteliaisuutensa ja intohimonsa avulla nämä ammattilaiset suojelevat uhanalaisia lajeja viidakoissa ja auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille.
  • Lapset pääsevät uppoutumaan jännittäviin villieläinseikkailuihin tämän värikkään ja yksityiskohtaisen palikoista rakennettavan kuumailmapallosetin parissa. Setti on kuin luotu lapsille, jotka rakastavat toimintaleikkejä, luonnon tutkimista ja eläinten hoitamista.
  • Lapset voivat keksiä jännittäviä viidakkotarinoita palikoista rakennettavan kuumailmapallolelun, LEGO® Friends Emman ja Andrean rakennettavien mininukkehahmojen, kahden tiikerinpentulelun ja muiden söpöjen eläinhahmojen kanssa.
  • Lapsista on hauska leikkiä lentävänsä kuumailmapallolelulla ja laskea sen kori, jotta tiikerinpennut voivat hypätä kyytiin. Vesiputouksessa on kaksi toimintoa, joiden avulla lapset voivat kaataa hahmoja veteen tapahtumarikkaisiin leikkeihin.
  • Tällä 302-osaisella tiikerilelusetillä voi leikkiä monilla tavoilla. Se sopii loistavasti syntymäpäivä- tai joululahjaksi tai lomalaisen yllätyslahjaksi 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka rakastavat luovia eläinleikkejä ja hauskoja leluja.
  • Vesiputous on 15 cm korkea ja 11 cm leveä, joten se on juuri sopivan kokoinen koristeeksi. Ja koska se on yhteensopiva kaikkien LEGO® settien kanssa, lapset voivat yhdistää siihen muita LEGO palikoita ja luoda entistäkin luovemman lelusetin.
  • Näiden toimintaleikkien käynnistämiseen ei tarvita paristoja. Käsin käytettävällä kallistustoimintoa saadaan vauhtia leikkeihin, ja opaalinhohtoiset palikat näyttävät oikealta vesiputoukselta.
  • Ovatko LEGO® lelut uusi juttu lapsillesi? LEGO settien mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu nopsaan. Tämä setin ohjeet löytyvät myös LEGO Building Instructions sovelluksen Instructions PLUS -ohjeista, joissa lapset voivat kiertää ja zoomata settiään.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat tiukat laatuvaatimukset, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® Friends palikat ja rakennussarjat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Ne saattavat kestää jopa tiikerinpennun hyökkäyksen!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.