Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41423 Tiikeri kuumailmapallossa – pelastusoperaatio viidakossa

Vesiputoukselle sijoittuvassa lelusetissä pelastetaan tiikereitä ja loputtomissa luovissa leikeissä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41423
Kappaleita 302
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41423 Tiikeri kuumailmapallossa – pelastusoperaatio viidakossa kuvaus

  • LEGO® Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Luovuutensa, uteliaisuutensa ja intohimonsa avulla nämä ammattilaiset suojelevat uhanalaisia lajeja viidakoissa ja auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille.
  • Lapset pääsevät uppoutumaan jännittäviin villieläinseikkailuihin tämän värikkään ja yksityiskohtaisen palikoista rakennettavan kuumailmapallosetin parissa. Setti on kuin luotu lapsille, jotka rakastavat toimintaleikkejä, luonnon tutkimista ja eläinten hoitamista.
  • Lapset voivat keksiä jännittäviä viidakkotarinoita palikoista rakennettavan kuumailmapallolelun, LEGO® Friends Emman ja Andrean rakennettavien mininukkehahmojen, kahden tiikerinpentulelun ja muiden söpöjen eläinhahmojen kanssa.
  • Lapsista on hauska leikkiä lentävänsä kuumailmapallolelulla ja laskea sen kori, jotta tiikerinpennut voivat hypätä kyytiin. Vesiputouksessa on kaksi toimintoa, joiden avulla lapset voivat kaataa hahmoja veteen tapahtumarikkaisiin leikkeihin.
  • Tällä 302-osaisella tiikerilelusetillä voi leikkiä monilla tavoilla. Se sopii loistavasti syntymäpäivä- tai joululahjaksi tai lomalaisen yllätyslahjaksi 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka rakastavat luovia eläinleikkejä ja hauskoja leluja.
  • Vesiputous on 15 cm korkea ja 11 cm leveä, joten se on juuri sopivan kokoinen koristeeksi. Ja koska se on yhteensopiva kaikkien LEGO® settien kanssa, lapset voivat yhdistää siihen muita LEGO palikoita ja luoda entistäkin luovemman lelusetin.
  • Näiden toimintaleikkien käynnistämiseen ei tarvita paristoja. Käsin käytettävällä kallistustoimintoa saadaan vauhtia leikkeihin, ja opaalinhohtoiset palikat näyttävät oikealta vesiputoukselta.
  • Ovatko LEGO® lelut uusi juttu lapsillesi? LEGO settien mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu nopsaan. Tämä setin ohjeet löytyvät myös LEGO Building Instructions sovelluksen Instructions PLUS -ohjeista, joissa lapset voivat kiertää ja zoomata settiään.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat tiukat laatuvaatimukset, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® Friends palikat ja rakennussarjat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Ne saattavat kestää jopa tiikerinpennun hyökkäyksen!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.