Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41394 Heartlake Cityn sairaala

Hauska LEGO sairaala- ja ambulanssilelu lääkärileikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn sairaala
SKU 41394
EAN 5702016618815
Kappaleita 380
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41394 Heartlake Cityn sairaala kuvaus

  • Lapset oppivat muista huolehtimisen ilon leikkiessään lääkäriä, potilasta ja sairaalassa vierailevaa Emmaa. Värikäs ja yksityiskohtainen LEGO® Friends Heartlake Cityn sairaala (41394) leikkisetti kuvaa oikeasta elämästä tuttuja tilanteita.
  • Sairaalan tutkimushuone, jossa on rakennettava röntgenlaite, kattopuutarha ja sairaalatarvikkeita sekä kolme mininukkehahmoa – LEGO® Friends hahmot Emma, Ethan ja tohtori Maria – saavat lapsen mielikuvituksen vauhtiin.
  • Lapsista on hauska ajaa LEGO® ambulanssilla, jonka takaosaan mahtuvat potilas ja paarit. Pyörätuoli ja sairaalatarvikkeet antavat mielikuvitusleikkeihin uusia käänteitä.
  • Tällä 379-osaisella LEGO® setillä voi leikkiä lukemattomilla tavoilla ja joko omatoimisesti tai yhdessä ystävien kanssa. Se on hauska syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • LEGO® sairaala on 19 cm korkea, 22 cm pitkä ja 6 cm leveä. Pienikokoinen setti ei vie paljon tilaa. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät tämän setin muihin LEGO® setteihin.
  • Tässä setissä ei tarvita paristoja – LEGO® palikoista rakennettu setti päästää lasten luovuuden täyteen vauhtiin, joten hauskat seikkailut eivät lopu koskaan.
  • Ajattelitko ostaa tämän lääkärilelun jollekin, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Onnistuu – pakkaus sisältää selkeät, vaiheittaiset rakennusohjeet. Avaa pakkaus, ja leikki voi alkaa!
  • Avaa pienelle rakentajalle ovi LEGO® Friends maailmaan. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Heartlake Cityyn, jossa riittää kiinnostavaa tutkittavaa lapsille ja heidän parhaille ystävilleen.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit sekä sisäiset laatukriteerimme. LEGO® Friends leikkisettiä rakentavat lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® testaa LEGO® palikoita ja osia kaikilla mahdollisilla tavoilla. Varmistamme, että jokainen LEGO® Friends setti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.