Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41391 Heartlake Cityn kampaamo

LEGO Friends Heartlake Cityn kampaamo vie tulevat kampaajat loputtomiin tyylileikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn kampaamo
SKU 41391
EAN 5702016618785
Kappaleita 235
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41391 Heartlake Cityn kampaamo kuvaus

  • Pienet stylistit leikkivät tuntikausia LEGO® Friends Heartlake Cityn kampaamossa. He voivat leikata ja muotoilla Friends-ystävysten hiuksia tai kuvitella käyvänsä itse kampaamossa hakemassa uuden kampauksen!
  • Setti on täynnä yksityiskohtia, jotka saavat mielikuvituksen liikkeelle. Setti sisältää kaksi minihahmoa, kaksi kampaamotuolia, hiustenpesualtaan ja paljon tarvikkeita, kuten harjoja ja peruukkeja, joilla kampaamokäynti tuntuu aidolta.
  • Lapset seuraavat mielellään, kuinka minihahmo muuntautuu kampaamon eri hoitopisteissä. Muuntautumisleikkejä voi leikkiä myös kaikkien muiden LEGO® settien hahmoilla!
  • 235-osainen LEGO® Friends Heartlake Cityn kampaamo (41391) on erinomainen lahja lapsille, joilla on vasta vähän rakennuskokemusta mutta vilkas mielikuvitus. Se on erinomainen syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • 11 cm korkea ja 17 cm pitkä kampaamo on sopivan pienikokoinen pidettäväksi koko ajan esillä jatkuvia, hauskoja leikkejä varten. Tai lapset voivat yhdistää sen muihin LEGO® setteihin luovia leikkejä varten.
  • Heartlake Cityn kampaamossa ei tarvita paristoja. Luova hupi herää eloon yksinkertaisilla ohjeilla, vähäiselläkin rakennuskokemuksella ja lapsen vauhdikkaalla mielikuvituksella.
  • Onko pieni rakentajasi valmis upeaan leikkikokemukseen? Lataa LEGO® Life sovellus ja auta lasta käyttämään Instructions PLUS -ohjeita. Tutki kampaamoa zoomaus-, kierto- ja haamutiloissa. Näin rakennetaan digitaalisella aikakaudella!
  • Avaa pikku rakentajille ovi Heartlake Cityn maailmaan, jossa LEGO® Friends tytöt odottavat heitä jännittäviin mielikuvitusseikkailuihin!
  • LEGO® setit täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • The LEGO Group testaa LEGO® setit, palikat ja tarvikkeet perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.