Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41258 Vibe Cityn konsertti

Avaa ovi luovien Trolls-leikkien maailmaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Vibe Cityn konsertti
SKU 41258
EAN 5702016684452
Kappaleita 494
Sarja LEGO Trolls World Tour
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41258 Vibe Cityn konsertti kuvaus

  • Pienet Trolls-fanit pääsevät tutustumaan musiikin ihmeelliseen maailmaan tämän huvia tulvivan LEGO® Trolls World Tour Vibe Cityn konsertti (41258) lelusetin parissa. Setti perustuu Trolls World Tour -elokuvaan.
  • Mukana on viisi Trolls-minihahmoa, mukaan lukien funk-trollin erikoishahmo, joten leikit voivat alkaa heti. Lapset viihtyvät hulppean konserttiympäristön rakentamisen parissa. Sen jälkeen he voivat keksiä koko joukon seikkailuja trolleilleen.
  • Tämä vauhdikas setti sisältää paljon tarvikkeita hauskoihin roolileikkeihin, kuten kosketinsoittimen, kaksi kitaraa, tuuban, trumpetin ja mikrofoneja. Trolls-hahmojen hiuksissa on huikeita ominaisuuksia, joiden avulla lapset voivat stailata trollit.
  • Setissä riittää paljon tutkittavaa, ja se on upea joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka rakastavat Trolls-nukkeja, leluhahmoja ja lelusettejä.
  • Tämä värikäs Trolls-rakennuslelu on 25 cm korkea ja 21 cm leveä. Se on hauska lelu mielikuvitusleikeistä pitäville lapsille.
  • Tässä hauskassa lasten lelussa ei tarvita paristoja, mikä on hyvä uutinen luovia leikkejä rakastaville Trolls-faneille.
  • Nyt nuoremmatkin rakentajat pääsevät nauttimaan omatoimisista rakennuskokemuksista ja onnistumisen ilosta digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne löytyvät ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta.
  • Kaikki lasten LEGO® Trolls World Tour rakennussarjat kannustavat lapsia leikkimään DreamWorksin Trolls World Tour -elokuvasta tuttuja tarinoita. Ne saavat luovuuden puhkeamaan täyteen kukkaan.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin omat laatuvaatimukset jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.