Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41258 Vibe Cityn konsertti

Avaa ovi luovien Trolls-leikkien maailmaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Vibe Cityn konsertti
SKU 41258
Kappaleita 494
Sarja LEGO Trolls World Tour
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41258 Vibe Cityn konsertti kuvaus

  • Pienet Trolls-fanit pääsevät tutustumaan musiikin ihmeelliseen maailmaan tämän huvia tulvivan LEGO® Trolls World Tour Vibe Cityn konsertti (41258) lelusetin parissa. Setti perustuu Trolls World Tour -elokuvaan.
  • Mukana on viisi Trolls-minihahmoa, mukaan lukien funk-trollin erikoishahmo, joten leikit voivat alkaa heti. Lapset viihtyvät hulppean konserttiympäristön rakentamisen parissa. Sen jälkeen he voivat keksiä koko joukon seikkailuja trolleilleen.
  • Tämä vauhdikas setti sisältää paljon tarvikkeita hauskoihin roolileikkeihin, kuten kosketinsoittimen, kaksi kitaraa, tuuban, trumpetin ja mikrofoneja. Trolls-hahmojen hiuksissa on huikeita ominaisuuksia, joiden avulla lapset voivat stailata trollit.
  • Setissä riittää paljon tutkittavaa, ja se on upea joulu- tai yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka rakastavat Trolls-nukkeja, leluhahmoja ja lelusettejä.
  • Tämä värikäs Trolls-rakennuslelu on 25 cm korkea ja 21 cm leveä. Se on hauska lelu mielikuvitusleikeistä pitäville lapsille.
  • Tässä hauskassa lasten lelussa ei tarvita paristoja, mikä on hyvä uutinen luovia leikkejä rakastaville Trolls-faneille.
  • Nyt nuoremmatkin rakentajat pääsevät nauttimaan omatoimisista rakennuskokemuksista ja onnistumisen ilosta digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne löytyvät ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta.
  • Kaikki lasten LEGO® Trolls World Tour rakennussarjat kannustavat lapsia leikkimään DreamWorksin Trolls World Tour -elokuvasta tuttuja tarinoita. Ne saavat luovuuden puhkeamaan täyteen kukkaan.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin omat laatuvaatimukset jo vuodesta 1958, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.