Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Roope Ankka, Tupu, Hupu ja Lupu 40477

Tydenn BrickHeadz-kokoelmaa nokkelilla LEGO hahmoilla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Roope Ankka, Tupu, Hupu ja Lupu
SKU 40477
EAN 5702016961249
Kappaleita 340
Sarja LEGO BrickHeadz
LEGO hinta 29,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Roope Ankka, Tupu, Hupu ja Lupu 40477 kuvaus

Ilahduta Disney-fania tällä LEGO BrickHeadz ǀ Disney Roope Ankka, Tupu, Hupu ja Lupu setillä (40477), jonka voi rakentaa näyttäväksi koristeeksi. Yksityiskohtaiset hahmot seisovat mustilla BrickHeadz-jalustoilla valmiina laskemaan rahojaan tai tekemään kepposia. Hahmoissa on hauskoja yksityiskohtia, kuten Roopen legendaarinen silinterihattu ja painokuvioitu vartalolaatta sekä Tupun, Hupun ja Lupun lippikset ja t-paidat tutuissa persoonallisissa väreissä. Tämä hahmojen rakennussarja on upea lahja Disney-faneille, BrickHeadz-keräilijöille ja sarjakuvahahmojen ystäville.

  • Keräilysetti sisältää upeat rakennettavat LEGO BrickHeadz versiot kaikkien tuntemista Disney-hahmoista: Roope Ankasta sekä hänen sukulaispojistaan Tupusta, Hupusta ja Lupusta.
  • Mahtava lahja 10 vuotta täyttäneille LEGO faneille, BrickHeadz-keräilijöille ja Disney-faneille.
  • Disneyn Roope Ankka on 10 cm korkea, ja ankanpojat ovat 6 cm korkeita. Tähän 340-osaiseen malliin kuuluu neljä hahmoa mustilla BrickHeadz-jalustoilla.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.