Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Undulaatti 40443

Sp undulaattia ja undulaatinpoikasta esittv rakennettava BrickHeadz-malli koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Undulaatti
SKU 40443
EAN 5702016910360
Kappaleita 261
Sarja LEGO BrickHeadz
LEGO hinta 17,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Undulaatti 40443 kuvaus

Lintufanit parveilevat tämän rakennettavan BrickHeadz Undulaatti (40443) setin luo, joka kerää katseet koristeena. Undulaatti ja poikanen seisovat tutuilla BrickHeadz-jalustoilla, jotka näyttävät puisilta linnunorsilta. Jalustat on kiinnitetty tukevaan ruskeaan rakennuslevyyn, joka muistuttaa lintuhäkin pohjaa. Rakennuslevyn voi koristella pakkaukseen sisältyvillä 2 tarralla – toisessa on höyheniä ja toisessa on jalanjälkiä. Tämä rakennettava lemmikkisetti on ihana lahja kaikille lapsille, BrickHeadz-keräilijöille ja kaikille lintubongareille.

  • Keräiltävässä rakennussarjassa on undulaatin ja undulaatinpoikasen söpöt LEGO BrickHeadz mallit. Ne ovat vierekkäin palikoista rakennetuilla jalustoilla, jotka on kiinnitetty lintuhäkin pohjaa muistuttavaan rakennuslevyyn.
  • Hieno lahja LEGO faneille, BrickHeadz-keräilijöille ja 8 vuotta täyttäneille lemmikkien ystäville.
  • Tämä 261-osanen malli on 9 cm korkea, ja siinä on palikoista rakennetut puuta muistuttavat jalustat. Rakennuslevyn voi koristella pakkaukseen sisältyvillä 2 tarralla – toisessa on höyheniä ja toisessa on jalanjälkiä.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.