Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Huvipuistoaiheinen minihahmotarvikesetti 40373

LEGO tyylist huvipuistoviihdett!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Huvipuistoaiheinen minihahmotarvikesetti
SKU 40373
Kappaleita 51
Sarja LEGO Minifigures
LEGO hinta 14,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Huvipuistoaiheinen minihahmotarvikesetti 40373 kuvaus

Tule nauttimaan hauskoista hetkistä perheen kanssa tämän LEGO Iconic Huvipuistoaiheisen minihahmotarvikesetin (40373) parissa! Tämä värikäs lasten leikkisetti sisältää rakennettavan miniammuntaradan ja nuppiaseen – kaada kullanvärinen tölkki ja voita jokin suloisista nallehahmoista. Sisältää myös tytön, isän ja 2 huvipuiston työntekijän minihahmot sekä hauskoja tarvikkeita inspiroimaan luovia leikkejä. Tämä tarvikesetti on mainio lahja 6 vuotta täyttäneille lapsille täydentämään heidän LEGO kokoelmiaan ja tarjoamaan uusia leikkimahdollisuuksia.

  • Lapset voivat leikkiä hauskoja huvipuistoleikkejä tällä LEGO Iconic Huvipuistoaiheisella minihahmotarvikesetillä, joka sisältää rakennettavan miniampumaradan ja nuppiaseen sekä 2 suloista nallehahmoa palkinnoiksi.
  • Leikkisetissä on 4 minihahmoa – tyttö (jolla on tammikuun 2020 uudet kasvot ja yksisarvisvaatekuvio), hänen isänsä ja 2 huvipuiston työntekijää – sekä megafoni ja 2 jäätelötarvike-elementtiä luoviin leikkeihin.
  • Tämä rakennussarja on hieno synttäri- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille täydentämään heidän LEGO settejään. Pakkauksessa on helppotajuiset ohjeet, joiden avulla ensikertalaisetkin voivat rakentaa itsevarmalla otteella.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.