Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Nauti luovasta rakentamisesta ja tunne taidesetin tasapainottava vaikutus

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Andy Warhols Marilyn Monroe
SKU 31197
Kappaleita 3341
Sarja LEGO Art
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe kuvaus

  • Rakenna tämä ainutlaatuinen LEGO® Art Andy Warhol’s Marilyn Monroe (31197) setti, joka esittää kaikkien tuntemaa taideteosta. Voit rakentaa sen neljällä eri tavalla. Uppoudu omaan laatuaikaan rakentamisen parissa ja aseta valmis työ seinälle kaikkien ihailtavaksi.
  • Heittäydy luovaksi tämän 3 332-osaisen LEGO® setin parissa. Pakkaus sisältää 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, ainutlaatuisen signeerauslaatan, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, uudenlaisen ripustusosan sekä palikanerottimen seuraavaa rakennuskertaa varten.
  • Tämän sarjan parissa uppoudut ainutlaatuisen taideteoksen rakennustyöhön ja voit antaa luovuutesi kukkia. Setin sisältämää soundtrackia kuunnellessasi sukellat syvemmälle taidesetin taustoihin ja opit uutta tietoa.
  • Tutustu suosikkeihisi Andy Warholiin tai Marilyn Monroeen rakentamalla tämä viehättävä setti ja aseta se sitten näytteille. Se on myös kiehtova lahja itsellesi tai muille rakentajille, jotka rakastavat mukaansa tempaavia ja luovia projekteja.
  • Tämän 4-in-1-taideteoksen koko on 40 cm x 40 cm. Se on kaunis sisustustaulu seinällä tai hyllyllä, ja aitojen yksityiskohtiensa ansiosta erottuu edukseen mistä tahansa kokoelmasta. Tämän LEGO® setin voi rakentaa neljällä eri tavalla.
  • Setissä ei tarvita paristoja – tämä aikuisten taidesetti lievittää stressiä ja tempaa mukaansa LEGO® rakennusprojektiin. Pakkaus sisältää myös ainutlaatuisen soundtrackin. Pakene tavallista arkea rakentamalla upea taulu.
  • Rakentaminen sujuu helposti kuvateoksen tyylisillä ohjeilla. Ennen rakentamista voit sukeltaa syvälle taiteen maailmaan. Kun aloitat rakentamisen, voit kuunnella aiheeseen liittyvää soundtrackia.
  • Kaikille tuttujen LEGO® Art mallien taideteokset, muusikot, supersankarit ja sithlordit sopivat mainiosti näytteille, ja ne ovat palkitsevia rakennuskokemuksia. Samalla voit nauttia laadukkaasta omasta ajasta ja toteuttaa itseäsi luovasti.
  • LEGO® rakennusosat täyttävät tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja toimivat joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osat testataan huolellisesti. Varmistamme, että jokainen LEGO Art rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit. Voit luottaa siihen, että tämä Andy Warhol’s Marilyn Monroe -taulu on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.