Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Keskiaikainen linna 31120

LEGO Creator 3in1 Keskiaikainen linna on fantastinen lelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Keskiaikainen linna
SKU 31120
EAN 5702016914528
Kappaleita 1426
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Keskiaikainen linna 31120 kuvaus

Jännittävät tarinat kovista ritareista ja tulta puhaltavista lohikäärmeistä keskiaikaisissa linnoissa kiehtovat aina lasten mielikuvitusta. Tästä LEGO-linnasta tulee varmasti suosittu mielikuvituksellisten rakentajien keskuudessa.

LEGO 31120 ei ole vain keskiaikainen linna, vaan tämä LEGO Creator 3 in 1 -setti voidaan myös muuntaa linnan torniksi tai keskiaikaiseksi toriksi. Sinulla on siis lukemattomia rakennus- ja pelivaihtoehtoja. Mikä versio on suosikkisi?

Vaikuttavia yksityiskohtia

LEGO-sarjat ovat aina täynnä hauskoja, hauskoja tai mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tässä LEGO-linnassa on myös enemmän kuin tarpeeksi yksityiskohtia. Voit esimerkiksi rakentaa toimivan katapultin linnan torniin. Lähde taisteluun tulta syövän lohikäärmeen kanssa ja puolusta asutusta.

Setti sisältää myös kolme minifiguuria, joiden kanssa voit keksiä omia tarinoita. Nämä ovat seppä ja kaksi ritaria. Joten paljon mahdollisuuksia jännittävään seikkailuun. Jos päätät rakentaa keskiaikaisen torin, sinulla on vesimylly, vartiotorni ja vankila. Niidenkin kanssa voi seikkailla paljon.

Tai rakenna vaikuttava kaksikerroksinen linna. Siihen kuuluu nostosilta, sepänverstas ja valtaistuinsali. LEGO Creator 3 in 1 -sarjan avulla et kyllästy koskaan. Haluatko todella saada täydellisen nautinnon tästä sarjasta? Kun ostat tämän sarjan kolme kertaa, voit rakentaa kaikki mallit ja yhdistää ne toisiinsa. Silloin teillä on todella megalinna!

LEGO 3 in 1 -sarjat

Tämä keskiaikainen linna ei ole ensimmäinen eikä luultavasti viimeinen LEGO Creator 3 in 1 -sarja, jonka LEGO on julkaissut. LEGO on jo tehnyt useita 3 in 1 -sarjoja, jotka kutkuttavat jokaisen lapsen mielihaluja. On esimerkiksi kova merirosvolaiva, josta voi tulla myös merirosvojen majatalo tai pääkallosaari.

Mutta on myös setti, josta voi tulla lelukauppa, kakkukauppa tai kukkakauppa. Tällä tavoin LEGO stimuloi monien erilaisten lasten mielikuvitusta, joilla on erilaisia kiinnostuksen kohteita. Lisäksi voit tietysti käyttää sarjoja rakentaaksesi hauskan rakennelman oman mielesi mukaan. Kun nämä sarjat ovat talossa, et enää koskaan kyllästy.

  • LEGO Creator 3in1 Keskiaikainen linna (31120) rakennussarja lumoaa kekseliäät lapset. Setti sisältää 3 mallia – keskiaikaisen linnan, linnan tornin ja keskiaikaisen torin.
  • Tässä keskiaika-aiheisessa lelusetissä on myös 3 minihahmoa – seppä ja 2 keskiaikaista vartijaa vaikuttavine aseineen lasten entistäkin hauskempiin ja huimapäisempiin seikkailuihin.
  • Linnassa on 2 kerrosta ja saranat, jotta sen voi avata erilaisiin leikkeihin. Linnassa on myös avattava portti, sepän paja, vesimylly, kuninkaan huone ja vankila.
  • Linnan tornissa on toimiva lelukatapultti. Keskiaikaiseen toriin kuuluvat vesimylly, vartiotorni ja vankila.
  • Tämä 1 426-osainen LEGO Creator 3in1 linnalelu on palkitseva rakennustehtävä 9 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Se on loistava syntymäpäivä- tai joululahja.
  • Lasten linnalelu on 26 cm korkea, 31 cm leveä ja 28 cm syvä – mainion kokoinen leikkeihin tai kunniapaikalle omaan huoneeseen.
  • Pidä silmäsi auki, sillä vuosi 2021 tuo tullessaan muitakin LEGO Creator 3in1 uutuussettejä: Avaruussukkulaseikkailu (31117) ja Maailmanpyörä (31119).
  • Setin 3 erilaista mallia voi yhdistää toisiinsa huomiota herättäväksi megalinnaksi, jos käytössäsi on 3 samanlaista settiä.
  • LEGO rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat joka kerta yhtä helposti ja varmasti.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.