Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Keskiaikainen linna 31120

LEGO Creator 3in1 Keskiaikainen linna on fantastinen lelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Keskiaikainen linna
SKU 31120
EAN 5702016914528
Kappaleita 1426
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Keskiaikainen linna 31120 kuvaus

Lapsista on hauska matkustaa ajassa taaksepäin tämän upean yksityiskohtaisen LEGO Creator 3in1 Keskiaikainen linna (31120) setin avulla. Siinä on kaikki tarvittava kiehtovien tarinoiden keksimiseen – 2-kerroksisessa linnassa on avattava portti, vesimylly, vankila, kuninkaan huone, 3 minihahmoa, lohikäärmelelu, 3 kanaa ja rotta. Linnan takana on saranat, jotta sen voi avata.

Mahtavat 3in1-lelut ovat lasten suosikkeja
Luovat lapset voivat rakentaa tämän LEGO Creator 3in1 setin osista 3 erilaista mallia. Lapset voivat aloittaa keskiaikaisesta linnasta, rakentaa siitä linnan tornin katapultteineen tai muuttaa sen vilkkaaksi toriksi, jossa on vesimylly, torni ja vankila.

Fantastisia lahjoja, jotka valtaavat lasten mielikuvituksen
LEGO Creator 3in1 rakennuslelusetit sisältävät 3 erilaista mallia, joiden parissa lapset uppoutuvat viihdyttäviin mielikuvitusleikkeihin! Mahdollisuuksia on rajattomasti, sillä jokaisen mallin voi rakentaa uusiksi joksikin muuksi. Valitse mieleisesi loistavasta 3in1-valikoimasta, johon kuuluu krokotiileja, huvipuistoja ja raketteja.

  • LEGO Creator 3in1 Keskiaikainen linna (31120) rakennussarja lumoaa kekseliäät lapset. Setti sisältää 3 mallia – keskiaikaisen linnan, linnan tornin ja keskiaikaisen torin.
  • Tässä keskiaika-aiheisessa lelusetissä on myös 3 minihahmoa – seppä ja 2 keskiaikaista vartijaa vaikuttavine aseineen lasten entistäkin hauskempiin ja huimapäisempiin seikkailuihin.
  • Linnassa on 2 kerrosta ja saranat, jotta sen voi avata erilaisiin leikkeihin. Linnassa on myös avattava portti, sepän paja, vesimylly, kuninkaan huone ja vankila.
  • Linnan tornissa on toimiva lelukatapultti. Keskiaikaiseen toriin kuuluvat vesimylly, vartiotorni ja vankila.
  • Tämä 1 426-osainen LEGO Creator 3in1 linnalelu on palkitseva rakennustehtävä 9 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Se on loistava syntymäpäivä- tai joululahja.
  • Lasten linnalelu on 26 cm korkea, 31 cm leveä ja 28 cm syvä – mainion kokoinen leikkeihin tai kunniapaikalle omaan huoneeseen.
  • Pidä silmäsi auki, sillä vuosi 2021 tuo tullessaan muitakin LEGO Creator 3in1 uutuussettejä: Avaruussukkulaseikkailu (31117) ja Maailmanpyörä (31119).
  • Setin 3 erilaista mallia voi yhdistää toisiinsa huomiota herättäväksi megalinnaksi, jos käytössäsi on 3 samanlaista settiä.
  • LEGO rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat joka kerta yhtä helposti ja varmasti.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.