Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Palikat ja eläimet 11011

10 hmmstyttv rakennettavaa elint leikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palikat ja eläimet
SKU 11011
EAN 5702016668056
Kappaleita 1500
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 52,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Palikat ja eläimet 11011 kuvaus

Pienet eläinten ystävät nauttivat rajattomista leikeistä tämän eläinrakennussetin avulla. Voit rakentaa yhtä aikaa 10 hämmästyttävää eläintä ja asettaa kunkin omaan elinympäristöönsä. Ja kun lapset keskittyvät rakentamiseen ja leikkiin, heidän tärkeät taitonsa kehittyvät.

Palikoista rakennettavat eläimet LEGO aloittelijoille!
Lapset hullaantuvat näihin helposti rakennettaviin LEGO eläimiin. 10 helposti rakennettavaa lelua: riikinkukko jalustalla, härkä, pingviini jäällä, dinosaurus kallioilla, yksisarvinen, strutsi ja pesä, etana, virtahepo lintu selässään, panda ja bambupuita sekä kirahvi ja puu. Kun lapset rakentavat ja järjestävät uudelleen hahmoja ja ympäristöjä, he löytävät rakentamisen riemun ja uppoutuvat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin.

Kannusta luovuuteen LEGO Classic rakennusleluilla
LEGO Classic setit avaavat ovet luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkiin. Kun hauskojen mallien rakennuspuuhat pääsevät alkuun selkeillä ohjeilla, lapset eivät malta lopettaa!

  • Lapset rakentavat ensin 10 hauskaa, tuttua eläintä. Kun luovuus pääsee vauhtiin, rajattomat mielikuvitusleikit setin parissa voivat alkaa. Kun tähän lisätään rajattoman rakentamisen mahdollisuudet, niin… kaikki on mahdollista!
  • Luovuutta kehittävä lelu sisältää riikinkukon, härän, pingviinin, dinosauruksen, yksisarvisen, strutsin, etanan, virtahevon, pandan, kirahvin… ja kaikkea, mihin lasten mielikuvitus riittää! 1 500 huikean palikan setissä eläimet ovat vasta alkua!
  • Lapsista on hauskaa rakentaa malleja, leikkiä niillä ja keksiä omia luomuksia. Lisää hupia saa yhdistämällä palikoita ja osia muihin LEGO leluihin.
  • 4 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt ihastuvat tähän eläinaiheiseen rakennussarjaan. Monipuolinen, hauska ja opettavainen LEGO lelu on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja kaikille eläinten ystäville.
  • 1 500 LEGO palikalla lapset voivat päästää luovuutensa lentoon. Kun rakennustaidot kehittyvät, eläinten rakentamisesta voi siirtyä muihin rakennushaasteisiin – mahdollisuudet ovat rajattomat!
  • Tässä eläinleikkisetissä ei tarvita paristoja, joten hupi ei lopu kesken! Luovaan hupiin riittää lapsen mielikuvitus. Tämänkaltaiset rakennuslelut tukevat lasten kehitystä monella tavalla.
  • Jokaiselle eläimelle on selkeät rakennusohjeet. Lapset pääsevät aloittamaan LEGO mallien rakentamisen heti, kun pakkaus on avattu. Mitä enemmän he leikkivät, sitä enemmän he keksivät uusia jännittäviä mahdollisuuksia.
  • Kehitä lasten luovaa ajattelua ja hienomotorisia taitoja hassunhauskalla palikoiden, osien, ideoiden ja inspiraation valikoimalla, jonka löydät jokaisesta LEGO Classic setistä. Mahtavaa rajatonta leikkiä LEGO aloittelijoille!
  • LEGO lelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO palikoita ja osia, jotta sinä voit olla varma, että lelu on turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.