Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 11007 Luovat vihreät palikat

LEGO aloitussetti saa lapset rakentamaan, luomaan – ja mielikuvituksen kukkaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovat vihreät palikat
SKU 11007
EAN 5702016616583
Kappaleita 60
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 6,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 11007 Luovat vihreät palikat kuvaus

  • Kiehtova kokoelma vihreitä LEGO® palikoita 4 vuotta täyttäneille lapsille. Kolme helposti rakennettavaa lelua ja loputtomasti rajatonta rakennushupia sisältävä aloitussarja on täynnä luovia mahdollisuuksia.
  • 60 LEGO® palikasta ja osasta syntyy kolme mallia – vihreä koira, minihelikopteri ja omenapuu. Huikeat ominaisuudet ja loputtomat omat luomukset varmistavat, että mielikuvitusleikit eivät lopu.
  • Kolmen lelun rakentaminen ja niillä leikkiminen on vasta alkua. Mitä tahansa voi tapahtua, kun lapset luovat omia mallejaan ja keksivät uusia tarinoita. Yhdistämällä setin muihin LEGO® setteihin lisäät hupiin uuden ulottuvuuden.
  • 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille sopiva LEGO® aloitussarja on hieno lahja uusille ja kokeneemmille rakentajille, jotka haluavat täydentää LEGO® kokoelmaansa.
  • LEGO® Classic Luovat vihreät palikat on erinomainen aloitussetti. Lisää leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä mallit muihin LEGO® setteihin.
  • Paristoja ei tarvita, joten hupi ei lopu kesken. LEGO® lelu toimii lasten mielikuvituksella. Se kehittää kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisukykyä ja paljon muuta!
  • Yksinkertaisten, selkeiden ohjeiden ansiosta lapset pääsevät saman tien rakentamaan kolme aloitusmallia ja leikkimään niillä. Lasten tutustuessa setin loputtomiin luoviin mahdollisuuksiin, mielikuvitus lentää jatkuvasti korkeammalle.
  • LEGO® Classic pakkaukset sisältävät innostavan valikoiman palikoita ja osia, jotka inspiroivat rajattomaan luovaan leikkiin. Kaikki on mahdollista LEGO® Classic settien parissa. Ne ovat hauskoja, intuitiivisia ja täynnä ideoita ja inspiraatiota!
  • Kaikki LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat laatustandardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – ja ettälelu on turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.