Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Perheen asuntoautoseikkailu 10946

Hulvattoman hauska perheen retkeilylelusetti

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Perheen asuntoautoseikkailu
SKU 10946
EAN 5702016911053
Kappaleita 30
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Perheen asuntoautoseikkailu 10946 kuvaus

LEGO DUPLO Kaupunki Perheen asuntoautoseikkailu (10946) lelu sisältää paljon puuhaa vanhempien ja taaperoiden yhteisiin leikkihetkiin. Samalla lapsi oppii uusia taitoja.

Hauskoissa leikeissä perhe lähtee retkelle
Lähde taaperon kanssa metsäretkelle ja nauti perheen yhteisistä puuhista. Asuntoautoon mahtuu 3 kivaa hahmoa, ja auton yläosan voi irrottaa leikkejä varten. Tarvikkeet voi pinota auton katolle, joten ajomatkasta leiripaikalle tulee varmasti hauska. Kangasteltta on helppo ja nopea pystyttää. Mukana on myös kanootti jokiseikkailuja varten ja leirinuotio kuuman teen valmistamiseen. Nuotion ympärillä on myös hauska istua ja laulaa koko perheen voimin kitaran säestyksellä. Muista tallentaa perheen retkimuistot kameralla!

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO DUPLO Kaupunki Perheen asuntoautoseikkailu (10946) on värikäs lelusetti, joka kutsuu hauskoihin perheleikkeihin vanhempien ja taaperoiden yhteisiin hetkiin. Samalla lapsi oppii uusia taitoja.
    Mukana on 4 DUPLO-hahmoa – mies, nainen, tyttö ja poika – asuntoauto, jossa on pyörivät pyörät ja irrotettava katto, kangasteltta, kanootti ja hauskoja tarvikkeita.
  • Kun lapset leikkivät kekseliäitä leirintäseikkailuja, he oppivat hienomotorisia taitoja ja ymmärtävät, miten tärkeää on viettää laatuaikaa perheen kanssa.
  • Tämä paljon puuhaa sisältävä lelusetti kutsuu 2 vuotta täyttäneet lapset loputtomiin opettavaisiin leikkeihin. Vanhemmat saavat todistaa lapsen arvokkaita kehitysaskelia.
  • Lelusetti on 14 cm korkea, 7 cm leveä ja 9 cm syvä, ja sen voi koota eri tavoilla ja yhdistää muihin LEGO DUPLO leluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin osiin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin saavat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.