Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Spider-Manin päämaja 10940

Spider-Man-aiheinen kehittv lelusetti taaperoille

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Spider-Manin päämaja
SKU 10940
EAN 5702016911299
Kappaleita 36
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Spider-Manin päämaja 10940 kuvaus

LEGO DUPLO Marvel Spider-Manin päämaja (10940) on täydellinen lahja aloittelevalle supersankarille. Setissä on 3 supersankarihahmoa, ja se sisältää paljon superhauskaa puuhaa. Tämä monipuolinen lelusetti on mitä mainioin lelu.

Paljon hauskoja leikkejä Spider-Manin ja ystävien kanssa
Tämä Disney+-kanavan Spidey and His Amazing Friends -tv-sarjaan perustuva taaperoille suunnattu supersankarisetti vie tv-sarjan hauskoihin seikkailuihin, ja tärkeät taidot kehittyvät LEGO DUPLO rakennusleikeissä. Setissä on 3 supersankaria – Spider-Man, Miles Morales ja Ghost Spider – hämähäkinmuotoisessa päämajassaan sekä roolileikkeihin innostavia hauskoja tarvikkeita, kuten moottoripyörä, liukumäki ja köysikeinu.

Leluja taaperoiden mielikuvituksellisiin rakennusleikkeihin
Kaikkein pienimmille suunnatut LEGO DUPLO lelut avaavat oven rajattomiin hauskoihin leikkeihin, luovaan itseilmaisuun ja leikin varjolla oppimiseen. Näiden lelujen parissa vanhemmat saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO DUPLO Marvel Spider-Manin päämaja (10940) sisältää 3 supersankarihahmoa ja paljon superhienoa puuhaa. Pienet supersankarit saavat uppoutua loputtomiin mielikuvitusrikkaisiin rakennusleikkeihin.
  • Setissä on rakennettava Spider-Manin päämaja, 3 supersankarihahmoa – Spider-Man, Miles Morales ja Ghost Spider – sekä hieno moottoripyörä ja hauskoja tarvikkeita.
  • Tätä lelusettiä voi muuntaa loputtomasti. Setin 3 supersankariystävystä muodostavat loistotiimin, joka suorittaa yhdessä jännittäviä tehtäviä ja pitää hauskaa.
  • Ilahduta pientä supersankaria tällä hienolla 2 vuotta täyttäneille sopivalla lahjalla. Leikkiessään loputtomia mielikuvitusseikkailuja lapset oppivat taitoja, jotka säilyvät koko elämän.
  • Tämä monipuolinen rakennuslelu on 19 cm korkea, 12 cm leveä ja 13 cm syvä. Sen parissa pienet supersankarit viihtyvät monissa hauskoissa leikeissä.
  • Vanhemmat voivat osallistua rakentamiseen ja leikkeihin ja seurata lapsen kehitysaskelia. Setti sisältää yksinkertaiset painetut ohjeet.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät värikkäitä, taaperoille sopivia palikoita ja kekseliäitä ominaisuuksia, jotka kannustavat loputtomiin kehittäviin leikkeihin.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan vaativat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.