Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10926 Makuuhuone

Opettavainen ja hauska lelu taaperoiden monipuolisiin leikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Makuuhuone
SKU 10926
EAN 5702016618150
Kappaleita 16
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 17,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10926 Makuuhuone kuvaus

 • Talon muotoinen pakkaus sisältää hauskan makuuhuonesetin täynnä värikkäitä leluja ja hauskoja roolileikkihahmoja loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
 • Tämä taaperoille tarkoitettu opetuslelu sisältää kaksi modernia tyttöhahmoa sekä lelukitaran, herätyskellon ja söpön nallekarhun. Talon muotoista pakkausta voi käyttää leikkeihin ja säilytykseen.
 • Taaperoiden hienomotoriikka kehittyy mielikuvitusten tarinoiden ja leikkien parissa, kun kaksi ystävystä yökyläilevät LEGO® DUPLO® Makuuhuoneessa.Loppuuko hauskuus nukkumaanmenoaikaan?
 • Taaperoiden hienomotoriikka kehittyy mielikuvitusten tarinoiden ja leikkien parissa, kun kaksi tyttöhahmoa yökyläilevät LEGO® DUPLO® Makuuhuoneessa. Lisää hauskuutta saat yhdistämällä setin LEGO® DUPLO® Kaupunki Leikkihuoneeseen (10925).
 • Kun etsit sopivaa, opettavaista lelua pienille lapsille, tämä rakennuslelu sopii 2 vuotta täyttäneille. Se on täynnä söpöjä hahmoja, värikkäitä, helposti käsiteltäviä palikoita ja loputtomasti leikkimahdollisuuksia.
 • Liukumäellä varustettu kerrossänky, joka on 11 cm korkea, 13 cm pitkä ja 6 cm leveä. Kaikki palikat ja osat mahtuvat talon muotoiseen pakkaukseen, joka aikuisten on helppo ottaa mukaan lasten mielikuvitusleikkejä varten.
 • Paristoja ei tarvita. Konkreettinen leikki kehittää lasten luovuutta, kekseliäisyyttä ja käytännön taitoja. Se antaa lapsille onnistumisen ilon – ja tarkoittaa, että hupi ei lopu kesken.
 • Leikki voi alkaa välittömästi. Avaa vain talon muotoinen pakkaus ja anna mennä! Kunhaluat lisää kehittäviä, hauskoja ideoita, tutustu DUPLO® syntymäpäivälauluun ja muihin DUPLO® lauluihin osoitteessa LEGO.com/DUPLO/Songs.
 • LEGO® DUPLO® Kaupunki sarjan lelut avaavat taaperoille ovet opettavaiseen, mielikuvitukselliseen ja rajattomaan leikkiin. Nämä nerokkaat DUPLO®-aloitussetit sisältävät lasten suosikkileluja, jotka vaalivat lasten kehitystä.
 • LEGO® DUPLO® aloitussetit täyttävät alan tiukimmat standardit varmistaen, että pikku käsien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.