Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Poliisiasema 10278

Rakenna LEGO Poliisiasema ja ratkaise makunystyrit kutkuttava rikos

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Poliisiasema
SKU 10278
EAN 5702016913729
Kappaleita 2923
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Poliisiasema 10278 kuvaus

Poliisiasema, jolla on monia salaisuuksia. Se on varmasti LEGO 10278. 2923 osaa sisältävä rakennelma on tarkoitettu todelliselle asiantuntijalle. Kaunis muotoilu ja salaiset yksityiskohdat saavat jokaisen LEGO-fanin mielikuvituksen liikkeelle. Tämä LEGO-poliisiasema on peräti kolme kerrosta korkea, ja joka tasolla on salaisuuksia. Oletko valmis tutkimaan niitä?

Loppumatonta rakentamisen hauskuutta

LEGO 10278 takaa tuntikausien rakenteluhupia. Ja kun olet valmis, voit yksinkertaisesti aloittaa kaiken alusta. Voit päättää, kuinka monta kolmesta kerroksesta haluat käyttää rakennuksessasi tänään. Voit myös mukauttaa pohjapiirustuksia parhaaksi katsomallasi tavalla. Näin LEGO-poliisiasemalla pelaaminen ja rakentaminen on joka kerta haastavaa.

Enemmän kuin poliisiasema

Tämän sarjan nimi voi olla ”Poliisiasema”, mutta siinä on paljon muutakin tutkittavaa. Toisella puolella on donitsikauppa, josta voit ostaa mitä herkullisimpia herkkuja. Toisella puolella on lehtikioski, joten olet aina ajan tasalla uusimmista uutisista.

LEGO 10278:ssa on liikaa yksityiskohtia mainitsematta. Miten olisi vankiselli, johon roisto voidaan lukita. Mutta varo, ettei hän karkaa sängyn alla olevasta salaisesta luukusta! Myöskään kassakaappi, jossa kaikki todisteet säilytetään, ei saisi puuttua. Ja kun sinulla on taulu, jossa on kaikki vihjeet, voit ratkaista minkä tahansa tapauksen. Siellä on jopa kamera, joten voit ottaa rikollisesta ”rikoskuvauksen”. Tämä LEGO-poliisiasema on todellinen.

Moduulirakennukset

LEGO 10278 on osa LEGO:n mielikuvituksellista ’Modular Buildings’ -sarjaa. Tämän sarjan sarjat sopivat kaikki yhteen ja tarjoavat aikuisille rakentajille runsaasti haasteita. Tässä sarjassa on jo aika monta erilaista rakennusta, joten voit kerätä mukavan kaupungin yhteen.

Tämä poliisiasema on varmasti kaupunkisi silmäätekevä. Sarjan mukana tulevat 5 minifiguuria herättävät sen vielä enemmän eloon. Pystyvätkö poliisit saattamaan myös seuraavan tapauksen onnistuneesti päätökseen? Pääseekö rikollinen tänään pakoon? Ja onko donitsikaupalla jo uusi donitsimaku?

Löydä oma tarinasi

Tämä LEGO-poliisiasema kutsuu sinut keksimään omia tarinoita. Sen monien yksityiskohtien ansiosta voit kokea uuden seikkailun joka päivä. Jos yhdistät poliisiaseman muiden Modular Buildings -sarjojen kanssa, sinulla on vielä hauskempaa.

Tiilien määrä ja rakennustekniikat ovat hieno haaste aikuisille LEGO-faneille, ja kaikki nauttivat tästä kauniista rakennuksesta. Oletko valmis parempaan salapoliisityöhön?

  • Rakennuksessa on paljon näppäriä yksityiskohtia ja odottamattomia yllätyksiä. LEGO Poliisiasema (10278) rakennussarja on täydellinen setti mielekästä projektia etsiville aikuisille.
  • Tutustu tyylikkäisiin ominaisuuksiin ja poliisien apuvälineisiin, kuten tauluun, jossa aidot punaiset langat yhdistävät vihjeitä, kelanauhuriin, putkaan, todistusainesäilöön ynnä muihin yksityiskohtiin.
  • Setissä on 2 923 osaa ja 5 minihahmoa, mukaan lukien 1940-luvun poliisi, joten tutkittavaa riittää. Kuvapalikat, kuten mainostaulu, puhelin ja kirjoituskone, herättävät yksityiskohtaiset ympäristöt eloon.
  • Sopii mainiosti tosielämän rikosten ystäville ja LEGO faneille. Tämän rakennussarjan parissa viihtyy tuntikausia, ja luova kokemus on aikuisten mieleen.
  • Aikuiset LEGO fanit ihastuvat setin sisältämiin uutuusosiin, kuten kahteen ultraharvinaiseen nugaanväriseen osaan, neljään eläimen päätä esittävään osaan, joita käytetään reunuslistan koristeena, ja käännettyyn kaksiväriseen kaareen.
  • Malli on 37 cm korkea (antenni mukaan lukien), 25 cm leveä ja 25 cm syvä.
  • Yksityiskohtaisten rakennusohjeiden lisäksi kuvateoksen tyyliset ohjeet sisältävät inspiroivia tietoja mallin suunnittelusta.
  • Tämä poliisiasema kuuluu upeista designtuotteista, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville LEGO rakennusten faneille suunniteltuun Modular Buildings -sarjaan.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • LEGO palikoissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.