Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10232 Palace Cinema

Rakenna Elokuvapalatsiin upea ensi-ilta!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palace Cinema
SKU 10232
EAN 5702014971899
Kappaleita 2194
Sarja LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10232 Palace Cinema kuvaus

Elokuvapalatsissa on ensi-ilta! Valaise öinen taivas valonheittimillä lapsitähden saapuessa upealla mustalla limusiinilla! Kerää väkijoukko kokoon tähtien kansoittamalle jalkakäytävälle ja siirry sen jälkeen aulaan, jossa on myyntikoju ja lipunmyynti! Nouse upeita portaita pitkin isolla näytöllä, elokuvaprojektorilla ja 6 säädettävällä tuolilla varustettuun teatteriin. LEGO Modular Buildings sarjan uusin tulokas on Elokuvapalatsi – monia yksityiskohtia sisältävä kaksikerroksinen kulmarakennus.Keräilyyn sopivassa mallissa on tähtien jalkakäytävä, palikoista rakennetut sisäänkäyntiovet, julisteita, julkisivukyltti, torni ja kattokoristeita. Mukana on 6 minihahmoa: lapsinäyttelijä, kuljettaja, naispuolinen vieras, miespuolinen vieras, valokuvaaja ja elokuvateatterin työntekijä.

  • Sisältää 6 minihahmoa: lapsitähti, kuljettaja, nais- ja miespuolinen vieras, valokuvaaja ja elokuvateatterin työntekijä
  • Sisältää palikoista rakennettavat ovet, julisteita, kyltin, tornin, kattokoristeen, aulan, myyntitiskin, lipunmyynnin, portaat, ison valkokankaan, projektorin ja säädettävät istuimet 6 minihahmolle
  • Sisältää klassisen limusiinin
  • Erikoisosia ovat mm. punainen aluslevy ja kellanruskeat, tummanpunaiset ja kullanväriset osat
  • Säädettävät istuimet kuudelle minihahmolle!
  • Voit leikkiä tähtien käyttämällä jalkakäytävällä, kauniisti sisustetussa aulassa tai isossa teatterisalissa!
  • Kerää ja rakenna vaikka kokonainen kaupunki LEGO Modular Buildings tuotteista: 10224 Kaupungintalo, 10218 Eläinkauppa ja 10211 Iso kauppakeskus!
  • Elokuvapalatsin mitat: korkeus 38 cm, leveys 25,5 cm, syvyys 25,5 cm
  • Limusiinin mitat: korkeus 4 cm, pituus 15 cm ja leveys 5 cm

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.