Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Tylypahka-eväsrasia 5007891

Maagisen upea evsrasia pienille Harry Potter faneille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Tylypahka-eväsrasia
SKU 5007891
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 8,95 €

LEGO Tylypahka-eväsrasia 5007891 kuvaus

Lasten eväät kulkevat mukana taianomaisen tyylikkäästi LEGO Harry Potter Tylypahka-eväsrasiassa. Eväsrasia sopii lahjaksi yli 3-vuotiaille lapsille. Rasian kannessa on kuva LEGO Harry Potter hahmoista. Sisällä on siirrettävä jakaja, jonka avulla eväät voi jakaa eri lokeroihin. Kannen kiinnikkeet on helppo avata, ja kantta voi käyttää lautasena – täydellinen juttu kiireisille pikku noidille, velhoille ja jästeille, kun pientä purtavaa on haukattava ennen seuraavaa seikkailua!

  • LEGO Harry Potter Tylypahka-eväsrasia – Kestävästä polypropeenista valmistetussa eväsrasiassa on kuva LEGO Harry Potter hahmoista. Hauska lahjaidea yli 3-vuotiaille lapsille
  • Käytännöllinen – Eväsrasiassa on helppokäyttöiset kiinnikkeet, jotka pitävät kannen tiukasti kiinni, jotta eväät pysyvät tuoreina. Sisällä on siirrettävä jakaja, jonka avulla välipalat voi jakaa eri lokeroihin. Kantta voi käyttää lautasena
  • Ota eväät mukaan – Eväsrasia on 16 cm pitkä, 13 cm leveä ja 7 cm syvä. Täydennä lounassetti LEGO Harry Potter Tylypahka-juomapullolla (myydään erikseen)

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.