Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80107 Kevään lyhtyjuhla

Rakenna lapsille suunnattu LEGO malli Kevään lyhtyjuhla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kevään lyhtyjuhla
SKU 80107
EAN 5702016911015
Kappaleita 1793
Sarja LEGO Muuta
LEGO hinta 129,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80107 Kevään lyhtyjuhla kuvaus

  • Leiki loisteliaan koristeellista kevään lyhtyjuhlaa ja juhli kiinalaista uuttavuotta tämän lasten LEGO® lelusetin (80107) parissa. Sisältää kauniin, rakennettavan perinteisen puutarhan.
  • Sisältää seitsemän minihahmoa, minihahmon muotoisen lyhdyn, tarvike-elementtejä, kuten jänislyhdyn, kameran, riisipallon, kulhon, lusikan, matkapuhelimen ja selfietikun sekä rakennettavan helmiteen.
  • Puutarhassa on kuuportit, paviljonki, silta ja lampi sekä sammakon ja koikarpin hahmot, rakennettavia bambupuita, LEGO® valopalikalla varustettu härkälyhty, rakennettavia lyhtyjä ja perinteisiä Chun Lian -lippuja.
  • Tämä 1 793-osainen LEGO® setti on mainio kiinalaisen uudenvuoden lahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se sopii hyvin rakentamiseen ja leikkeihin yksin tai luovan huvin jakamiseen perheen ja ystävien kanssa.
  • Malli on 19 cm korkea, 38 cm leveä ja 25 cm syvä. Perinteisen eteläkiinalaisen puutarhan inspiroima ainutlaatuinen lelu on huomiota herättävä ja juhlava koriste.
  • Puutarhamallin voi sommitella eri tavoin, ja se on helppo yhdistää muihin LEGO® Creator Expert moduulirakennuksiin.
  • Ajattelitko ostaa tämän lelun jollekin, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Rakennuskokemukseen on helppo uppoutua pakkaukseen sisältyvien selkeiden ja yksityiskohtaisten ohjeiden avulla.
  • Perinteisiä kiinalaisia juhlia kuvaavat LEGO® keräilylelut sisältävät kiehtovia rakennushaasteita ja kutsuvat hauskoihin roolileikkeihin. Setit on suunniteltu kaikille kiinalaisesta kulttuuristakiinnostuneille ja näyttävät upeilta myös koristeina.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, mikä takaa, että ne kiinnittyvät helposti ja aina yhtä hyvin.
  • LEGO® palikoita pudotetaan, kuumennetaan, väännetään ja testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen lelusetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.