Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80106 Nianin tarina

Upealla LEGO mallilla toteutat Nianin tarinan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Nianin tarina
SKU 80106
EAN 5702016910230
Kappaleita 1067
Sarja LEGO Muuta
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80106 Nianin tarina kuvaus

  • Lapset voivat tutustua Nianin tarinaan ja juhlia perinteistä kiinalaista uuttavuotta tässä LEGO® palikoista rakennettavassa pohjoiskiinalaisessa talossa ja eri asentoihin asetettavalla Nian-leluhahmolla. Talo rakennetaan perinteiseen lumiseen maisemaan.
  • Sisältää viisi perheenjäsenten minihahmoa, härkäpukuisen minihahmon ja lumiukkohahmon sekä tarvikeosia, kuten soihdun ja kevätsiivousvälineitä luoviin leikkeihin.
  • Talossa on paljon perinteisiä koristeita, kuten rakennettavia ilotulitteita ja sähikäisiä, ripustettavia lyhtyjä, juhlavia lippuja, kaksi kaalia ja kaksi soturivartijatarraa.
  • Tämä 1 067-osainen LEGO® setti on kiinnostava, kiinalaista uuttavuotta juhlistava lahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se sopii hyvin rakentamiseen ja leikkeihin yksi tai yhdessä perheen ja ystävien kanssa.
  • Malli on 25 cm korkea, 36 cm leveä ja 17 cm syvä. Se on upea, juhlava koriste, josta lapsi ottaa ylpeänä valokuvia muiden nähtäväksi.
  • Ajattelitko hankkia tämän keräilylelun rakennussarjan jollekin, joka ei vielä tunne LEGO® settejä? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut, vaiheittaiset ohjeet, joilla hekin voivat ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin.
  • Kiinalaisia perinnejuhlia kuvaavat LEGO® setit ovat jännittäviä rakennusprojekteja, jotka sisältävät ainutlaatuisia rakennusmalleja ja minihahmoja. Ne sopivat koristeeksi ja hauskoihin roolileikkeihin ja ilahduttavat kaikkia kiinalaisesta kulttuurista kiinnostuneita.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alantiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen rakennuslelusetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.