Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76141 Thanos-robotti

Thanos-robotti ja sitä ohjaava minihahmo valmiina Marvel Avengers -toimintaan!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Thanos-robotti
SKU 76141
EAN 5702016618037
Kappaleita 152
Sarja LEGO Marvel
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76141 Thanos-robotti kuvaus

  • Anna nuorille supersankareille avaimet Marvel Avengers -toimintaan Thanoksen ja hänen supersuuren robottinsa muodossa! Lapset voivat asettaa Thanos-minihahmon liikuteltavan robotin sisään – ja superkonnasta tulee entistäkin vaarallisempi!
  • Thanos-robotti on suurempi versio Thanoksesta ja varustettu rintalevyllä, joka on hänen tavaramerkkinsä. Robotin mukana tulee tehokas Ikuisuuden Rautahanska ja kuusi Ikuisuuskiveä sekä tammikuun 2020 uutuutena Thanos-minihahmo.
  • Lapset voivat asettaa Thanos-minihahmon robotin ohjaamoon. Liikuteltavat kädet ja jalat omaava superrobotti valmistautuu tuhoamaan maailmankaikkeuden – tai asettuu pullistelevaan asentoon täydentämään nuoren supersankarin huoneen sisustusta!
  • Yllätä Marvel Avengers -fanit tällä suositulla rakennettavalla LEGO® lelulla. Huikea robotti ja Thanos-minihahmo vievät lapset loputtomiin roolileikkeihin ja supersankariseikkailuihin. Loistava lahja 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.
  • Thanos-robotti on 11 cm korkea, 13 cm pitkä ja 6 cm leveä. Se tempaisee lapset suuren mittakaavan Marvel Avengers -hauskanpitoon! Seikkailuun voi suunnata yhdessä muiden supersankareiden kanssa tai maailmankaikkeuden voi tuhota yksin!
  • Marvel Avengers Thanos -leikkisetti toimii ilman paristoja. Lapset voivat pitää hauskaa missä ja milloin tahansa. Roolileikit kehittävät luovaa ajattelua, mielikuvitusta ja ongelmanratkaisutaitoja.
  • Instructions PLUS -ohjeiden avulla pienetkin lapset osaavat koota Thanos-lelun omatoimisesti. Hauskoissa interaktiivisissa ohjeissa on zoomaus- ja kiertotoiminnot. Ne löytyvät älylaitteisiin ladattavasta LEGO® Life sovelluksesta.
  • Jokainen LEGO® Marvel Avengers setti vie lapset korkeaoktaanisiin ja hauskoihin supersankariseikkailuihin. Niillä voi leikkiä elokuvista tuttuja kohtauksia tai omia tarinoita – tai supersiistit supersankarihahmot voi asettaa esille.
  • LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia varmistaakseen, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit – jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.