Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla

LEGO Jurassic World lelusetti – dinosaurus ja kaksitaso

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla
SKU 75942
EAN 5702016616651
Kappaleita 101
Sarja LEGO Jurassic World
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75942 Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla kuvaus

  • Siisti kaksitaso, raptorit, maastoauto ja paljon muuta. Velociraptor: Pelastusoperaatio kaksitasolla (75942) -lelusetti tarjoaa nuorille seikkailijoille hauskan tavan rakentaa ja leikkiä LEGO® Jurassic World toimintaa.
  • Kaksitason runko on aloituspalikka, josta rakentaminen on helppo aloittaa. Ketju on pelastustehtäviä varten. Lapset saavat uppoutua roolileikkiin ja jännittäviin seikkailuihin kahdella Jurassic World -minihahmolla – Owen Gradyllä ja Sinjin Prescottilla.
  • Mukana eri asentoihin käännettävä Velociraptor, tähystyspaikka puunlatvassa, dinopesä Delta-poikaselle sekä paljon tarvikkeita, kuten aarrekartta, dinomuna ja kaksi timanttia luoviin leikkihetkiin.
  • LEGO® setti sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin. 101-osainen aloitussarja on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 4 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Kaksitaso on 6 cm korkea, 18 cm pitkä ja 16 cm leveä rakennuslelu, joten se sopii hyvin laukkuun muiden rakennelmien, raptorien ja LEGO® Jurassic World minihahmojen kanssa, jotta lapset viihtyvät matkalla.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä alle kouluikäisille suunnattu rakennuslelu toimii lasten mielikuvituksen voimalla. Lasten luovuus kehittyy rakentaessa, ja hauskojen seikkailujen määrä on rajaton.
  • Ajattelitko ostaa tämän Jurassic World -rakennussarjan jollekin, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut, vaiheittaiset ohjeet, joilla myös uudet LEGO rakentajat voivat ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin ja päästä heti alkuun.
  • Rakennettavat LEGO® 4+ lelut tutustuttavat pienet lapset laajaan maailmaan, joka on täynnä lasten elokuvasuosikkeja, tv-hahmoja ja arjen sankareita. Lelujen avulla lapset ymmärtävät rakennusvaiheiden merkityksen, ja heidän itseluottamuksensa kasvaa.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit ja omat laatuvaatimuksemme jo vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä dinosaurus-rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit – ja voi kestää jopa dinosaurusten hyökkäyksen!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.