Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75299 Hankaluuksia Tatooinessa

Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kauden inspiroima taistelulelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hankaluuksia Tatooinessa
SKU 75299
Kappaleita 276
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75299 Hankaluuksia Tatooinessa kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä kohtauksia Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta ja surauttaa kiituripyöräajoihin ja ohjustaisteluihin tällä Hankaluuksia Tatooinessa™ (75299) -rakennuslelulla.
  • Sisältää Mandalorialaisen ja Tusken Raiderin™ LEGO® minihahmot, joilla kummallakin on aseita leikkitaisteluita varten, sekä Lapsen LEGO hahmon (tämä suosikkihahmo tunnetaan myös vauva-Yodana).
  • Kiiturissa on istuin LEGO® minihahmolle ja satulalaukku, jossa Lapsi voi istua. Setissä on myös rakennettava hiekkakansan piilomaja ja jousitoiminen ohjuksia ampuva ballista Tusken Raiderille™.
  • Rakenna ja leiki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tämä upea rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Kiituri on 3 cm korkea, 13 cm pitkä ja 3 cm leveä. Koko setin voi yhdistää mainiosti muihin rakennettaviin LEGO® Star Wars™ lelusetteihin luovia leikkejä varten.
  • Ajattelitko ostaa tämän 277-osaisen setin LEGO® ensikertalaiselle? Ei hätää. Mukana on selkeät kuvitetut ohjeet, jotta lapset voivat rakentaa itsevarmalla otteella.
  • LEGO® Star Wars™ settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille faneille. Uppoudu omiin roolileikkeihin tai rakenna aidonoloiset rakennusmallit kaikkien nähtäville.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.