Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Hankaluuksia Tatooinessa 75299

Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kauden inspiroima taistelulelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hankaluuksia Tatooinessa
SKU 75299
EAN 5702016913989
Kappaleita 276
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Hankaluuksia Tatooinessa 75299 kuvaus

Lapsista on hauska yhdistää voimansa aavikkoseikkailuissa Mandalorialaisen ja tuskenilaisen kanssa tässä LEGO Star Wars Hankaluuksia Tatooinessa (75299) setissä. Mandalorialaisen kiituripyörässä on istuin LEGO minihahmolle ja satulalaukku, jossa Lapsi voi istua. Setissä on myös rakennettava tuskenilaisen maja ja tammikuun 2021 uutuus jousitoiminen ohjuksia ampuva ballista tuskenilaiselle.

Toiminnantäyteisiä roolileikkejä
Lasten upea rakennuslelu sisältää Mandalorialaisen ja Tusken Raiderin LEGO minihahmot, Lapsen LEGO hahmon (tunnetaan myös Yoda-vauvana) ja hienoja aseita inspiroimaan hauskoja roolileikkejä. Toivottu lahja Star Wars: The Mandalorian -sarjan nuorille faneille. Mukana on selkeät ohjeet, jotta ensikertalaisetkin voivat nauttia LEGO rakennuskokemuksesta.

Galaksin täydeltä iloa
Vuodesta 1999 LEGO Group on luonut Star Warsista tuttuja tähtilaivoja, kulkuneuvoja ja hahmoja. LEGO Star Wars on suosituin teema, ja se sisältää runsaasti settejä kaikenikäisten fanien iloksi.

  • Lapset voivat leikkiä kohtauksia Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. kaudelta ja surauttaa kiituripyöräajoihin ja ohjustaisteluihin tällä Hankaluuksia Tatooinessa (75299) -rakennuslelulla.
  • Sisältää Mandalorialaisen ja Tusken Raiderin LEGO minihahmot, joilla kummallakin on aseita leikkitaisteluita varten, sekä Lapsen LEGO hahmon (tämä suosikkihahmo tunnetaan myös vauva-Yodana).
  • Kiiturissa on istuin LEGO minihahmolle ja satulalaukku, jossa Lapsi voi istua. Setissä on myös rakennettava hiekkakansan piilomaja ja jousitoiminen ohjuksia ampuva ballista Tusken Raiderille.
  • Rakenna ja leiki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tämä upea rakennuslelu on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille luoville lapsille.
  • Kiituri on 3 cm korkea, 13 cm pitkä ja 3 cm leveä. Koko setin voi yhdistää mainiosti muihin rakennettaviin LEGO Star Wars lelusetteihin luovia leikkejä varten.
  • Ajattelitko ostaa tämän 277-osaisen setin LEGO ensikertalaiselle? Ei hätää. Mukana on selkeät kuvitetut ohjeet, jotta lapset voivat rakentaa itsevarmalla otteella.
  • LEGO Star Wars settien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille faneille. Uppoudu omiin roolileikkeihin tai rakenna aidonoloiset rakennusmallit kaikkien nähtäville.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti ja luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.