Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75275 A-wing Starfighter

Rakenna yksityiskohtainen LEGO Star Wars Ultimate Collector Series -versio Star Warsin klassisesta A-Wing Starfighter -tähtihävittäjästä, joka on tuttu elokuvasta Star Wars: Jedin paluu

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO A-wing Starfighter
SKU 75275
EAN 5702016663488
Kappaleita 1672
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75275 A-wing Starfighter kuvaus

  • Rakenna kaikkien aikojen ensimmäinen, vaikuttava LEGO® Ultimate Collector Series versio A-Wing Starfighter -tähtihävittäjästä (75275), joka on tuttu elokuvasta Star Wars: Jedin paluu ja sisältää tammikuun 2020 uutuusohjaamon, jonka kuomun voi irrottaa.
  • Star Wars™ -fanit arvostavat aitoja yksityiskohtia, kuten kääntyviä lasertykkejä. Setti sisältää myös esittelyjalustan, tietokyltin ja A-Wing Starfighter -tähtihävittäjän lentäjän minihahmon – jotka täydentävät tämän huomiota herättävän Star Wars -keräilymallin.
  • LEGO® setti A-Wing Starfighter kuuluu Star Wars™ Ultimate Collector Series (UCS) -sarjaan. Tutustu myös loistaviin keräilymalleihin Iskusotilaan kypärä (75276) ja Boba Fett -kypärä (75277).
  • Tämä 1 673-osainen LEGO® Star Wars™ A-Wing Starfighter on hauska ja palkitseva haaste 18 vuotta täyttäneille Star Wars -faneille ja sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
  • LEGO® Star Wars™ A-Wing Starfighter keräilymalli on 27 cm korkea, 42 cm pitkä ja 26 cm leveä. Se herättää varmasti huomiota kotiin tai toimistoon esille asetettuna.
  • Tässä mallissa ei tarvita paristoja, joten aikuiset voivat rentoutua sen parissa raskaan työpäivän jälkeen. Unohda hetkeksi huolesi, etsi sisäinen tyyneytesi ja rakenna uskomaton LEGO® Star Wars™ A-Wing Starfighter.
  • Ajattelitko ostaa tämän A-Wing Starfighter -tähtihävittäjän Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin.
  • LEGO® Star Wars™ rakennussarjojen kattavasta valikoimasta löytyy sopiva setti kaikenikäisille faneille. Niiden parissa voi leikkiä elokuvista tuttuja kohtauksia tai keksiä omia huikeita tarinoita. Kun upea malli on koottu, sen voi asettaa esille keräämään katseet.
  • LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo kiinnitys.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistetaan, että tämä upea Star Wars™ A-Wing Starfighter täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa (ja kaukaisissa galakseissa).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.