Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75269 Kaksintaistelu Mustafarilla

LEGO Star Wars rakennuslelu Anakinin ja Obi-Wanin välisiin valomiekkataisteluihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kaksintaistelu Mustafarilla
SKU 75269
EAN 5702016617153
Kappaleita 208
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 29,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75269 Kaksintaistelu Mustafarilla kuvaus

  • Ovatko he tuttuja Star Wars™ kilpaveikkoja? Kyllä! Liittyykö tähän valomiekkoja? Kyllä! Entä ”sulaa laavaa” sisältävä räjäytystoiminto? Kyllä! Tämä LEGO® setti (75269) sisältää kaiken Anakinin ja Obi-Wanin taisteluihin Mustafar-planeetalla!
  • Lapset voivat rakentaa mustafarilaisen kaivoksen ja sijoittaa valomiekoilla viuhtovat Anakin Skywalkerin ja Obi-Wan Kenobin LEGO® minihahmot liukuville ja pyöriville alustoille. Kaikki on valmista valomiekkataisteluun Mustafarilla.
  • Molemmilla minihahmoilla on tammikuun 2020 uutuutena palaneet, taistelussa ryvettyneet vaatteet. Pakkaus sisältää runsaasti LEGO® palikoita inspiroimaan nuoria faneja luovaan rakentamiseen muiden LEGO® Star Wars™ settien parissa.
  • Tällä 208-osaisella LEGO® setillä voi leikkiä monella tavalla. Se on hauska syntymäpäivä- tai joululahja seitsemän vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Setti tutustuttaa lapset LEGO® Star Wars™ rakennuslelujen maailmaan ja täydentää kokoelmia.
  • Mustafarilainen kaivos on 14 cm korkea, 12 cm leveä ja 12 cm pitkä. Se on kompaktin kokoinen mukaan otettavaksi ja avautuu 23 cm leveäksi leikkejä varten.
  • Tue lasten mielikuvitusta tämän paristottoman Mustafar-rakennuslelun parissa. Leikkisetti kannustaa lapsia kehittämään luovuuttaan samalla, kun he leikkivät hauskoja seikkailuja Star Wars: Sithin kosto -elokuvan inspiroimina.
  • Settiä varten on saatavana selkeät Instructions PLUS -ohjeet ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa. Niiden avulla pienetkin rakentajat hahmottavat rakennettavan mallin kaikista kulmista. Ja rakentaminen on entistäkin upeampaa!
  • LEGO® Star Wars™ rakennussarjat sopivat loistavasti Star Wars™ saagasta tuttujen kohtausten leikkimiseen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
  • Eikä LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen tarvita jedien voimia! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan tasalaatuisuus ja tukevat rakennelmat.
  • LEGO® palikat ja osat on testattu erittäin huolellisesti. Näin varmistamme, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!).

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.