Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71703 Myrskyalustaistelu

Ninjalelusetti, joka sisältää auton, suihkarin ja kolme ninjatoimintahahmoa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Myrskyalustaistelu
SKU 71703
EAN 5702016616897
Kappaleita 165
Sarja LEGO NINJAGO
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71703 Myrskyalustaistelu kuvaus

  • LEGO® NINJAGO® Legacy setti sisältää televisiosarjan ensimmäisiltä kausilta tutut Kain ja Jayn, jotka kokevat jännittäviä seikkailuja taistellessaan Lashaa vastaan. Tämän NINJAGO-taistelupakkauksen parissa leikki-ikäiset oppivat uusia rakennustaitoja.
  • Hauska lelu sisältää aloituspalikat, joiden avulla pikkuninjat oppivat rakentamaan ja keksimään omia NINJAGO®-seikkailujaan Kaille, Jaylle ja Lashalle. Pakkaus sisältää myös leluauton, -suihkarin ja temppelin vankiloineen.
  • Tämä NINJAGO® Legacy Myrskyalustaistelu on huikea setti, joka sisältää hienon ninjasuihkarin, jossa on taittuvat siivet sekä nuppipyssyllä varustetun auton, joilla ninjafanit voivat syöksyä NINJAGO Masters of Spinjitzu -televisiosarjasta tuttuihin jännittäviin taisteluihin.
  • 165-osainen NINJAGO®-taistelusetti rakennettavine hahmoineen tarjoaa hauskaa rakennushupia 4 vuotta täyttäneille leikki-ikäisille ja on loistava syntymäpäivä- tai joululahja intohimoiselle ninjafanille.
  • Kesäkuussa 2020 julkaistava ninjalelu on NINJAGO®-televisiosarjan klassikkokausista tuttu, hartaasti odotettu uutuus. Temppeli on 10 cm korkea, 13 cm pitkä ja 20 cm leveä – juuri sopivan kokoinen myös mukaan matkalle.
  • Rakennussarjassa ei tarvita paristoja – se on käyttövalmis sellaisenaan. NINJAGO®-taistelupakkaus saa virtansa lasten mielikuvituksesta, joten ninjojen ei tarvitse solmia tulitaukoa.
  • Täydellinen lelu, jonka avulla leikki-ikäiset oppivat rakentamaan. Selkeät ohjeet auttavat herättämään NINJAGO®-taistelusetineloon ja aloittamaan palikoista rakennettavat NINJAGO-seikkailut.
  • LEGO® 4+ rakennussarjat tutustuttavat lapset elokuvasuosikkien, tv-hahmojen ja arjen sankareiden laajaan maailmaan. Lelujen avulla lapset ymmärtävät rakennusvaiheiden merkityksen ja heidän itseluottamuksensa kasvaa.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Näitä LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja netäyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit, niin Maassa kuin NINJAGO® Cityssäkin!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.