Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71373 Builder Mario -tehostuspakkaus

LEGO Super Mario tehostuspuku vie hauskat pelit uudelle tasolle!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Builder Mario -tehostuspakkaus
SKU 71373
EAN 5702016618525
Kappaleita 10
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71373 Builder Mario -tehostuspakkaus kuvaus

 • Lapset viihtyvät palikoiden tallomisen ja kolikoiden keräämisen parissa LEGO® Super Mario™ peleissä tämän Builder Mario -tehostuspakkauksen (71373) avulla. Se sisältää interaktiivisen asun LEGO® Mariolle™.
 • Rakennettava asu puetaan LEGO® Mario™ hahmolle, joka sisältyy lelusettiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Asu tuo peliin upouusia mahdollisuuksia.
 • Kun LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) käyttää tätä asua, pelaaja voi ansaita digitaalisia kolikoita tallaamalla LEGO palikoita lujaa itse rakentamallaan radalla.
 • Tämä 10-osainen LEGO® rakennussarja on huikea syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille ja faneille. Se tuo lisää pelivaihtoehtoja Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan (71360) ja laajennussarjoihin.
 • Saatavilla on myös muita LEGO® Mario™ täydennyspakkauksia Aloitusrata-settiin ja laajennussarjoihin: esimerkiksi Fire Mario -tehostuspakkaus (71370), Propeller Mario -tehostuspakkaus (71371) ja Cat Mario -tehostuspakkaus (71372).
 • Tässä hauskassa ja luovassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja. Setti herää eloon, kun asu puetaan Aloitusrata-setin LEGO® Mario™ hahmolle.
 • Pakkaus sisältää kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
 • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeet ja ideoita leikkeihin. Samalla se on turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
 • Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelusetit tuovat kaikkien tunteman suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Niiden parissa koetaan rajattomasti luovia haasteita, jotka soveltuvat niin joukkuekilpailuihin kuin yksinpeleihinkin.
 • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme tasalaatuisuuden ja yhteensopivuuden. Palikat kiinnittyvät lujasti ja irtoavat helposti joka kerta, joten et tarvitse rakentamiseen Supertähden voimia!
 • LEGO® rakennuspalikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti, joten voit olla varma, että jokainen LEGO setti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.