Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Autonkuljetusauto 60305

Autonkuljetusauto-lelusetti lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Autonkuljetusauto
SKU 60305
EAN 5702016980523
Kappaleita 342
Sarja LEGO City
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Autonkuljetusauto 60305 kuvaus

LEGO City Autonkuljetusautolla (60305) lapset voivat kuljettaa jopa kolmea LEGO City Upeat ajoneuvot leluautoa. Nivelletyssä kuljetusautossa on kaksiosainen perävaunu, jonka yläkantta voi nostaa, ja toimiva takaramppi. Mukana on myös hieno muskeliauto kuljetettavaksi sekä kuorma-auton kuljettajan ja autoilijan minihahmot, joilla hauskat leikit pääsevät alkuun.

Jännittävä rakennussarja 5 vuotta täyttäneille lapsille
Autonkuljetusauto-lelusetissä on selkeät rakennusohjeet, jotka takaavat pienemmille LEGO rakentajille hauskan ja itsenäisen rakennus- ja leikkielämyksen – joten pieni rekkakuskisi pääsee pian tien päälle!

LEGO City Upeat ajoneuvot – upeita leluja lapsille
Lapset kasvavat upeiden ajoneuvojen ja koneiden ympäröimänä, ja LEGO City Upeat ajoneuvot rakennussarjojen parissa he pääsevät tutustumaan niihin tarkemmin. Realistiset mallit ja hauskat hahmot innostavat mielikuvitusleikkeihin.

  • Ilahduta arjen pientä sankaria tällä jännittävällä LEGO City Autonkuljetusautolla (60305). Rakennussarja sisältää upeita kulkuneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka antavat mielikuvitusleikeille vauhtia.
  • Setissä on kaikki, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen autonkuljetusauton ja hienon muskeliauton, jossa on irrotettava katto, sekä kuorma-auton kuljettajan ja autoilijan minihahmot.
  • Lapset voivat nostaa ja laskea perävaunun yläkantta ja takaramppia ja lastata kyytiin jopa 3 LEGO City Upeat ajoneuvot autoa ja tämän setin sisältämää upeaa muskeliautoa.
  • Mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Rakennettuna LEGO Cityn autonkuljetuslelu on 11 cm korkea, 31 cm pitkä ja 8 cm leveä.
  • Tämän setin LEGO tarvikkeisiin kuuluvat luuta ja jakoavain.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, joissa on zoomaus- ja kiertotyökaluja pienten rakentajien avuksi. Ne löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta.
  • LEGO City Upeat ajoneuvot lelusettien yksityiskohtaiset mallit ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Lelut innostavat rajattomiin luoviin leikkeihin.
  • Kaikki LEGO osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näinvarmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.