Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 60271 Keskusaukio

Monipuolinen Keskusaukio-lelusetti lapsille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Keskusaukio
SKU 60271
EAN 5702016669039
Kappaleita 1517
Sarja LEGO City
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 60271 Keskusaukio kuvaus

  • Tämä upea LEGO® Keskusaukio (60271) lelusetti on hieno ensikosketus LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Se innostaa arjen tilanteista ammennettuihin loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin ja on täydellinen lelu 5 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Mitä pakkaus sisältää? Rakennuksia, kuten kaupungintalon, konserttilavan ja ruokaravintolan. Ajoneuvoja, kuten Snake Rattlerin moottoripyörän ja Harl Hubbsin kärryn. Setti sisältää myös oivan kaartin LEGO® City Adventures -tv-sarjan minihahmoja.
  • Lapset voivat leikkiä LEGO® City Adventures tv-sarjan seikkailuja tämän upean rakennussarjan parissa. Se on täynnä realistisia ominaisuuksia, toimintoja, yksityiskohtia ja hahmoja, jotka innostavat hauskoihin mielikuvitusleikkeihin.
  • Etsitkö upeaa lelua 5 vuotta täyttäneille lapsille? LEGO® City Keskusaukio lelusetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO City tv-sarjan faneille ja leikkejä rakastaville lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Valmiiksi rakennettuna kaupungintalo on 32 cm korkea, 27 cm pitkä ja 15 cm leveä. Raitiovaunu on 12 cm korkea, 37 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Rakennetaan yhdessä! Tämän setin ajoneuvot, rakennukset ja hahmot ovat erillisissä palikkapusseissa, joista jokaisessa on mukana oma rakennusohje. Lapset, ystävykset ja koko perhe voivat uppoutua yhdessä mukaviin rakennushetkiin.
  • Sisältää painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, jotka auttavat aloittelevia rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi! Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Building Instructions sovelluksessa, jonka voi ladata älylaitteisiin.
  • LEGO® City Kaupunki teeman setit sisältävät värikkäitä rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin, kun lapset keksivät ikiomia seikkailujaan realistisessa ympäristössä.
  • LEGO® City lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varmoja, että jokainen lasten rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.