Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 51515 Robotti-innovaattori

Rakenna, koodaa ja leiki robotti-innovaattorilla

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Robotti-innovaattori
SKU 51515
Kappaleita 949
Sarja LEGO MINDSTORMS
LEGO hinta 359,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 51515 Robotti-innovaattori kuvaus

 • LEGO® MINDSTORMS® Robotti-innovaattorin (51515) parissa lapset oppivat tärkeitä tiedeaineiden (STEM) taitoja. Tällä rakennussarjalla voi rakentaa, ohjelmoida ja kauko-ohjata robotteja ja muita älykkäitä luomuksia, jotka ampuvat ohjuksia, pelaavat pallolla, liikkuvat ympäriinsä ja tekevät vaikka mitä muuta!
 • Lapset voivat rakentaa Charlien, Trickyn, Blastin, M.V.P:n ja Gelon ja suorittaa tehtäviä Scratch-ohjelmointikieleen perustuvalla LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor sovelluksella (löydät yhteensopivien laitteiden luettelon osoitteesta LEGO.com/devicecheck).
 • Setti sisältää lähes 1 000 osaa, kuten älykkään Hubin, neljä M-kokoista moottoria, väri- ja etäisyysanturin sekä uskomattoman upean käyttöliittymän. Niillä lapset voivat rakentaa omia, hauskoja robottileluja ja esitellä niitä verkossa LEGO Life sovelluksessa.
 • Robotti-innovaattori on upea seuraavan tason haaste LEGO® BOOST faneille ja LEGO rakentamisesta ja robottileikeistä pitäville lapsille. Se on myös hieno lahja 10 vuotta täyttäneille lapsille vaikkapa syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
 • Blast on 36 cm korkea, ja Gelo on puolestaan 24 cm pitkä. Tämän setin Powered Up -osat ovat yhteensopivia myös LEGO® BOOST Luovan työkalupakin (17101) ja Droidikomentajan (75253) sekä muiden settien kanssa.
 • Tämän upean lelun mukana on helposti paikalleen asennettava ladattava akku, joten uusia paristoja ei tarvitse alkaa etsiä juuri silloin, kun olisi aika aloittaa leikit.
 • Lasten ilmainen LEGO® MINDSTORMS® Robotti Inventor ohjelmointisovellus sisältää käyttöliittymän, joka perustuu Scratch-ohjelmointikieleen, digitaalisia rakennusohjeita, yli 50 tehtävää sekä Python-tuen edistyneemmille ohjelmoijille.
 • LEGO® MINDSTORMS® innostaa kaikenikäiset LEGO keksijät rakentamaan, ohjelmoimaan ja ohjaamaan interaktiivisia robottileluja ja muita luomuksia, jotka on rakennettu palikoista, moottoreista, antureista ja älykkäistä hubeista. Luomukset voi esitellä MINDSTORMS-yhteisössä.
 • LEGO® rakennuspalikat ovattäyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, mikä takaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
 • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti, jotta ne täyttävät vaativat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että nämä elektroniikkalelut eivät hajoa kesken tehtävän.
 • Tähän settiin kuuluu digitaaliset rakennusohjeet. Ohjeita on helppo seurata mobiililaitteella tai voit ladata rakennusohjeet PDF-tiedostona. Napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Rakennusohjeet-painiketta, ja lataa ohjeet.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.