Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Raskas kaivinkone 42121

Kiehtova 2-in-1-rakennushaaste innokkaille rakentajille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Raskas kaivinkone
SKU 42121
EAN 5702016890976
Kappaleita 569
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Raskas kaivinkone 42121 kuvaus

Etsitkö erityistä lahjaa lapsille, jotka rakastavat rakennustyömaan lelusettejä? Tässä 2-in-1 LEGO Technic Raskaassa kaivinkoneessa (42121) on paljon ominaisuuksia tuntikausien luoviin leikkeihin. Pojat ja tytöt, jotka ovat täyttäneet 9 vuotta, nauttivat kiehtovasta rakennushaasteesta ja kaivinkoneen realistisista ominaisuuksista.

Katso, miten kaivinkone toimii
Kaiva, aja, käänny: tässä upeassa kaivinkonelelussa on paljon tutkittavaa lapsille. Kauha liikkuu ylös ja alas, puomia voi liikuttaa, hihnat pyörivät ja ylärakenne kääntyy. Kaivinkoneessa on myös yksityiskohtainen hytti, jossa on kuljettajan istuin ja kojelauta. Setissä on LEGO palikkakiviä kaivettavaksi ja 4 kartiota. Kun kaipaat uutta haastetta, rakenna osista telaketjutraktori, jossa on kaivuvarsi.

Palkitseva rakennelma nuorille LEGO faneille
LEGO Technic on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja LEGO faneille, jotka ovat valmiita uuteen haasteeseen. Palkitsevien settien realistiset mekanismit tutustuttavat tekniikkaan.

  • Olipa kyseessä syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja, nuoret rakennustyömaan fanit ihastuvat tämän 2-in-1 LEGO Technic Raskaan kaivinkoneen (42121) rakentamiseen ja tutkimiseen.
  • Paljon realistisia ominaisuuksia sisältävän kaivinkonelelusetin avulla lapset näkevät, miten rakennustyömaan ajoneuvot oikeasti toimivat. Katso liikkuvaa kauhaa ja puomia sekä toimivia hihnoja, jotka ovat aivan kuten oikeassa kaivinkoneessa.
  • Kun lapset ovat valmiita uuteen haasteeseen, 2-in-1-lelumallista voi rakentaa telaketjutraktorin, jossa on kuokkakauha.
  • Tämä hieno kaivinkonelelu sopii erinomaisesti 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka viihtyvät rakennustyömaan ajoneuvojen parissa.
  • Tutustu aitoon hyttiin ja kojetauluun. Lapset pääsevät leikkimään rakennustyömaan toimintaa tällä hienolla kaivinkonelelulla.
  • Tällä hienolla setillä leikkiminen on helppoa. Rakennustyömaan voi rajata 4 kartiolla ja ylimääräisiä LEGO osia voi käyttää palikoina ja kahmaista ne kauhaan.
  • Tämä kaivinkonelelu on 23 cm korkea puomi ylhäällä, 37 cm pitkä puomi täysin ojennettuna ja 11 cm leveä.
  • LEGO Technic maailma avaa oven tekniikan maailmaan nuorille LEGO faneille, jotka ovat valmiita seuraavaan rakennushaasteeseen.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät luotettavasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.