Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 42103 Dragsteri

Aja kilpaa, kiidä ja keuli!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 42103
Kappaleita 225
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 42103 Dragsteri kuvaus

  • Tämän 2-in-1-dragsterin omistajalla on aina kisapäivä. Osista voi rakentaa myös hienon hot rod -auton. Leluauto sisältää vetomoottorin, joka lasten on todella helppo virittää. Katso, miten nopeasti se kiitää!
  • Lapset oppivat, miten dragsteri toimii. Kun keulintatanko lukitaan paikalleen, voit tehdä sykähdyttäviä temppuja – tai pidä renkaat maassa ja yritä nopeusennätystä. Aloita leikit settiin kuuluvan liikennevalotarvikkeen avulla.
  • Vedä autoa taaksepäin ja vapauta. Todella yksinkertaista! Pienetkin kisaajat pääsevät mukaan kisapäivän jännitykseen ja vauhtiin. Oletko valmis uuteen haasteeseen? Lapset voivat rakentaa dragsterinsa osista vetomoottorilla varustetun LEGO® hot rod auton.
  • Etsitkö hauskoja leluja seitsemän vuotta täyttäneille lapsille? Tämä LEGO® Technic (42103) setti on erinomainen lahjaidea LEGO® faneille ja kaikille kilpa-autolelujen ja rakennushaasteiden ystäville.
  • Rakennettuna LEGO® Dragsteri on 32 cm pitkä, 12 cm korkea ja 10 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen kisapäivän roolileikkeihin.
  • Se on nopea, mutta ihme kyllä tämä setti toimii ilman paristoja. Tehopakkaus saa virtansa vetomoottorista, joten leikit voivat alkaa heti.
  • Jokainen LEGO® setti sisältää painetut ohjeet. Tämä setti sisältää myös digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavasta ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta.
  • LEGO® Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja ja tutustuttavat pienet LEGO® rakentajattekniikan maailmaan helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla.
  • Alan tiukimmat standardit täyttävät muoviset LEGO® Technic mallisarjat ovat tasalaatuisia: osat on helppo yhdistää, joka kerta. LEGO® Technic osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.