Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 42103 Dragsteri

Aja kilpaa, kiidä ja keuli!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Dragsteri
SKU 42103
EAN 5702016616422
Kappaleita 225
Sarja LEGO Technic
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 42103 Dragsteri kuvaus

  • Tämän 2-in-1-dragsterin omistajalla on aina kisapäivä. Osista voi rakentaa myös hienon hot rod -auton. Leluauto sisältää vetomoottorin, joka lasten on todella helppo virittää. Katso, miten nopeasti se kiitää!
  • Lapset oppivat, miten dragsteri toimii. Kun keulintatanko lukitaan paikalleen, voit tehdä sykähdyttäviä temppuja – tai pidä renkaat maassa ja yritä nopeusennätystä. Aloita leikit settiin kuuluvan liikennevalotarvikkeen avulla.
  • Vedä autoa taaksepäin ja vapauta. Todella yksinkertaista! Pienetkin kisaajat pääsevät mukaan kisapäivän jännitykseen ja vauhtiin. Oletko valmis uuteen haasteeseen? Lapset voivat rakentaa dragsterinsa osista vetomoottorilla varustetun LEGO® hot rod auton.
  • Etsitkö hauskoja leluja seitsemän vuotta täyttäneille lapsille? Tämä LEGO® Technic (42103) setti on erinomainen lahjaidea LEGO® faneille ja kaikille kilpa-autolelujen ja rakennushaasteiden ystäville.
  • Rakennettuna LEGO® Dragsteri on 32 cm pitkä, 12 cm korkea ja 10 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen kisapäivän roolileikkeihin.
  • Se on nopea, mutta ihme kyllä tämä setti toimii ilman paristoja. Tehopakkaus saa virtansa vetomoottorista, joten leikit voivat alkaa heti.
  • Jokainen LEGO® setti sisältää painetut ohjeet. Tämä setti sisältää myös digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavasta ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta.
  • LEGO® Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja ja tutustuttavat pienet LEGO® rakentajattekniikan maailmaan helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla.
  • Alan tiukimmat standardit täyttävät muoviset LEGO® Technic mallisarjat ovat tasalaatuisia: osat on helppo yhdistää, joka kerta. LEGO® Technic osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussetit täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.