Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41692 Eläinsairaalan pelastushelikopteri

Helikopterilelusetti eläinrakkaille lapsille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Eläinsairaalan pelastushelikopteri
SKU 41692
Kappaleita 249
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41692 Eläinsairaalan pelastushelikopteri kuvaus

  • Ilahduta pikku sankaria LEGO® Friends Eläinsairaalan pelastushelikopterilla (41692). Lapset voivat leikkiä rajattomasti tarinoita, joissa pelastetaan eläimiä. Nyt kiidetään pelastamaan veden saartamaksi jäänyt pupu.
  • Tämä värikäs eläinaiheinen lasten lelusetti sisältää LEGO® Friends Stephanieta ja Miaa esittävät mininuket, kani- ja pupulelut, pyörivillä roottoreilla varustetun helikopterin, eläinlääkärin laukun ja saranoidun peräluukun.
  • Lapset voivat leikkiä olevansa eväsretkellä lemmikkikaninsa kanssa, lentävänsä pelastamaan pupun saarelta, kuljettavansa sen turvaan ja hoitavansa sitä, kun se on pelastettu ravun kynsistä.
  • Tämä eläinvauvalelu on kiva syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat pelastusleikkejä.
  • Helikopteri on 10 cm korkea, 19 cm pitkä ja 5 cm leveä. Se on sopivan pieni, jotta lapset voivat pitää sen esillä huoneessaan, valmiina LEGO® Friends eläintenpelastusoperaatioihin!
  • Yhteensopivia eläintenpelastusleluja ovat Eläinsairaalan pelastusauto (41442), Eläinsairaalan ambulanssi (41445) ja Heartlake Cityn eläinsairaala (41446), jotka avaavat oven LEGO® Friends hoivaleikkien maailmaan.
  • Esittele lapsille Heartlake City, jossa lapset oppivat, että ystävien avulla kaikki onnistuu.
  • Tämän uuden LEGO® lelun rakennuskomponentit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikat ja osat testataanperusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.