Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41432 Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaatio

Eläinten pelastamiseen kannustavan lelusetin parissa viihtyy vaikka kuinka kauan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaatio
SKU 41432
EAN 5702016686920
Kappaleita 512
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 74,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41432 Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaatio kuvaus

  • LEGO® Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Luovuutensa, uteliaisuutensa ja intohimonsa avulla nämä ammattilaiset suojelevat uhanalaisia lajeja viidakoissa ja auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille.
  • Lapset voivat uppoutua jännittäviin vuoriseikkailuihin tämän värikkään ja yksityiskohtaisen palikoista rakennettavan tulivuorilelun parissa. Tulivuori on purkautuvaa lajia. Se sopii lapsille, jotka rakastavat toimintaleikkejä, luonnon tutkimista jaeläinten hoitamista.
  • Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaation (41432) parissa lapset voivat leikkiä jännittäviä viidakkotarinoita LEGO® Friends Stephanien ja Mian rakennettavien mininukkehahmojen, kolmen alpakkahahmon sekä söpön lepakko- ja lintuhahmon kanssa.
  • Lapset voivat leikkiä kiipeävänsä vuorelle, varoittaa muita tulivuoren purkautumisesta ja viilettää köysirataa pitkin lelumökille. He voivat meloa kanootilla tai lentää pelastushelikopterilelulla. Kun viidakkopelastustehtävä on suoritettu, lapset voivat tutkia luolia.
  • Tällä 512-osaisella vuoriseikkailulelulla voi leikkiä monilla tavoilla. Se sopii loistavasti syntymäpäivä- tai joululahjaksi 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka rakastavat pelastustehtäviä, seikkailuleikkejä ja eläinten hoitamista.
  • Tämä tulivuorilelu on 22 cm korkea ja 20 cm leveä, ja se on myös upea koriste-esine. Se on yhteensopiva kaikkien LEGO® settien kanssa, joten lapset voivat yhdistää siihen muita LEGO palikoita ja leikkiä entistäkin luovempia leikkejä.
  • Tässä vuoristoaiheisessa lelusetissä ei tarvita paristoja. Ovela rakenne herättää leikit eloon – painikkeen painallus saa laavaelementit syöksymään tulivuoresta, ja opaalinhohtoiset palikat luovat vaikutelman, että vesi virtaa ihan oikeasti.
  • Toiminta alkaa rakentamisesta! Kaikkien LEGO® lelujen mukana on selkeät ohjeet, mutta tälle setille on tarjolla myös Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät LEGO Building Instructions sovelluksesta. Niiden avulla lapset voivat tarkastella rakennelmaansa kierto-, 3D- ja zoomaustiloissa!
  • Upeat LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat tiukat laatuvaatimukset, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® Friends palikat ja rakennussarjat testataan perusteellisesti. Näin ollen tämäkin lasten rakennuslelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit – ja voi kestää jopa tulivuorenpurkauksen!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.